Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hasan Azze’nin yeni şarkısı dinlerken düşündürüyor: ARGIN

Hasan Azze’nin yeni şarkısı dinlerken düşündürüyor: ARGIN

Sound olarak Chilltrap diyebileceğimiz biraz atmosferik biraz mistik bir havaya sahip olan “Argın”ın, altyapı, kayıt, mix ve mastering işlemleri Art N Craft stüdyolarında gerçekleşti.

Lirikte, insanın yaşamsal ve düşünsel yorgunluğunu gözlediğimiz düşündürücü sözlerin Hasan Azze müziği ile buluştuğu “Argın”, aradaki rap bölümü ile de farklı türlerin iç içe geçtiği bir şarkı.

Genelde bu tarz şarkılarda başka bir müzisyenin eşliği ile yapılan şarkılardan “Argın”ın farkı, Hasan Azze’nin rap geçmişinin getirdiği şarkıya ait her bölümü kendisinin seslendirmesi. Aynı zamanda felsefe mezunu olan Hasan Azze’nin bu birikimini şarkı sözlerinin sorgulayıcı derinliğinde görmek mümkün.

Bu sene kendi solo kariyerine daha fazla ağırlık veren müzisyen, art arda çıkardığı singlelar yanında butik konser serisine de başladı. “SALT MÜZİK” adı verilen bu özel konsept konserlerin ilkini gerçekleştiren Hasan Azze, bu konseri 20 kişilik kapalı topluluğa verdi. Azze, özel konsept konser serisine ilerleyen zamanlarda da devam edecek. Art N Craft’ta hazırlanan ortamda Hasan Azze ile başlayan “Salt Müzik” konserleri yakın zamanda başka müzisyenlere de ev sahipliği yapacak.

Yine eğitimini aldığı ses mühendisliğine aktif olarak devam eden Azze, Art N Craft stüdyolarında birçok güzel şarkının müziksevere ulaşması için çalışmalarına devam ediyor.



Hasan Azze’nin yeni şarkısı “Argın”ı dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz.

Spotify I Apple Music I Fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

Hasan Azze Sosyal Medya:
Instagram I Twitter

OnAir Sahne Sosyal Medya:

MeetWeb I Instagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık