Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hakan Böcek'in Akustik Albümünden İlk Şarkılar

Hakan Böcek'in Akustik Albümünden İlk Şarkılar

Bu çalışmasının dinlenme açısından zamansız olduğunun altını çizen Hakan Böcek, EP ile ilgili olarak: “Bu albüm aslında uzun zamandır düşünülen fakat gündemin yoğunluğu ve değişim hızından, pandemiden ve daha birçok nedenden henüz vücut bulan bir albüm. Akustik şarkı dinlemeyi özellikle seven biri olarak ve neredeyse her zamana hitap ettiğini düşünerek bu düşünceye yöneldim. Müzik soundları sıklıkla farklı noktalara evriliyor ve insanlar 5 yıl önce dinledikleri bir soundu artık daha kalabalık bulabiliyor veya o tarzı artık sevmeyebiliyor. Şarkı hoşuna gitse bile artık soundunu beğenmediğinden şarkının da ömrü kısalabiliyor. Fakat akustik versiyonların zamanının olmadığını düşünerek ve her dönemde dinlenmeye müsait olmasından dolayı, belki de bu halleriyle dinlerlerse daha iyi hissedebilecekleri ihtimaliyle bu albümü ortaya çıkardık.” açıklamasını yapıyor.

Akustik albümün tamamında gitarları Caner Hız çalarken, mix ve mastering aşamasında ise Aykut Acarlar’ın imzası bulunuyor. EP’de söz ve müziklerde müzisyenin kendisi dışında ayrıca Barış Böcek, Altuğ Coşkun ve Koner Memili isimlerini de görüyoruz. Albüm kapak tasarımı ise Gülşan Böcek’e ait.

Hakan Böcek, “Mevsimler” Akustik EP’de yer alan ve Apple Music, fizy, YouTube Music editör listelerde de yerini bulan “Giderken” şarkısının hikayesini ise: “Giderken kendi yazdığım bir şarkı olmamasına rağmen kendime ait hissettiğim nadir şarkılardan. Altuğ Coşkun'un yıllar öncesinde yalnızca müziklerini bestelediği ama ortada vokal melodisi ve sözlerine dair hiçbir şeyin olmadığı dönemde Barış Böcek tarafından bu eksikliğin giderilmesiyle doğumu tam anlamıyla gerçekleşmiş bir şarkı. Rapçi Sansar Salvo ile düetini yaptığımda ise bir bölümüne kendi sözlerini yazdığı şarkıyla bir de akustik olarak dinlenmesi hayalini gerçekleştirmiş oluyorum. Aldatılmış bir insanın sessizce giderken ardında  bıraktığı notlar bu şarkının tek hikayesi...” şeklinde belirtiyor.

Mevsimler EP’yi dijital platformlarda dinleyebilirsiniz.
Spotify I Apple Music I fizy I Muud I Deezer I YouTube Music
 

SOSYAL MEDYA:
Hakan Böcek

 

On Air Music Co. Hesapları:

Site: www.onairmusic.co
Instagram: https://www.instagram.com/onairmusic.co/

Twitter: https://twitter.com/onairmusic_co

Facebook: https://www.facebook.com/onairmusicco

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/onairmusicco
TikTok: https://www.tiktok.com/@onairmusic.co

Pinterest: https://www.pinterest.com.au/onairmusic_co
MeetWeb: https://meetweb.me/onairmusicco

Wannart: https://wannart.com/OnAirMusicCo

Telegram: https://t.me/s/onairmusicco
YouTubeyoutube.com/@onairmusicco

Threads: https://www.threads.net/@onairmusic.co

HAKAN BÖCEK

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Hakan Böcek, üniversite eğitimi sırasında başladığı öğretmenlik deneyimine hala devam etmekte ve keman, piyano, şan, gitar, bateri, solfej, perküsyon dallarında eğitim vermektedir. Öğrencilerinin LCM (London College Of Music) sınavlarında başarı elde etmesini sağlayan sanatçı, birçok öğrencisinin ise Müzik Akademileri ve Konservatuvar kapısını aralamasına yardımcı oluyor.

Öğrencilik dönemlerinde edindiği deneyimlerle birkaç projede solist olarak bulunduktan sonra kendi bestelerini yapmaya başlayan Hakan Böcek, 2017 yılında “KAOS” adlı ilk tekli çalışmasıyla müzik piyasasına profesyonel bir giriş yapmış oldu. Sanatçı, 3 Adım Müzik etiketiyle video klibi yayınlanan şarkısının ardından günümüze kadar solo ve düet çalışmalarıyla müzik kariyerini dolu dolu geçirdi. 2023 yılına Ezgi Pekel ile birlikte seslendirdiği “Yasak Aşk” şarkısıyla “merhaba” diyen Hakan Böcek, akabinde akustik albüm çalışmasının ilk startı olan ve altı şarkıdan oluşan “Mevsimler” EP’yi yayımladı.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık