Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Güney Koreli sanatçı Rockdaily, Türk yemeği yaptı: Midye dolma

Güney Koreli sanatçı Rockdaily, Türk yemeği yaptı: Midye dolma

Güney Koreli sanatçı Rock Daily, Türkiye'nin bir kaç şehrinde geçtiğimiz yıllarda konser vermişti. O dönemde Türk yemeklerini de tatma fırsatı bulan Rock Daily, hem Türk insanını, kültürünü hem de yemeklerini çok sevdi. Pandemi başlamadan önce de Türkiye'de konser vermek için hazırlanan Rock Daily, Covid-19 salgınının tüm dünyayı etkisi altına alması ve ülkelerin giriş ve çıkışlarını kapatmasından dolayı programını iptal etmişti.

Rock Daily'nin elinden midye dolma

Türkiye'ye olan ilgisi devam eden Rock Daily, Türkiye'nin gündemini de sık sık takip ediyor. Sanatçının on parmağında on marifet. Şarkı söyleyip dans etmenin yanında, aşçılık yeteneklerini de gösterdi.

Yemeklerimizi çok özleyen sanatçı, sonunda bu hasrete dayanamadı ve kendi başına midye dolma yaptı. Market alışverişinden mutfakta pişirip tadına bakmasına kadarki süreci videoya kaydeden Rock Daily, bunu YouTube kanalında yayınladı.

Yeri geldi, doğradığı soğanlardan gözleri yandı. Ama pes etmedi! Güneş gözlüklerini taktı ve midye dolmayı yapmaya devam etti.

"Azmin sonu zaferdir" derler, Rock Daily'de uğraştı ve midye dolmayı yaptı ve sonunda özlediği yemeği yiyebildi.

Ayrıca Rock Daily, videosunun altına da Türkiye'yi ne kadar özlediğini şu ifadelerle yazdı: "I Miss the Concert in Turkey"

Rock Daily'nin midye dolma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

YouTube kanalı "RockDaily King"e abone olmak için tıklayınız.

Rock Daily'i Instagram'dan takip etmek için: @rock_our_dream

Biz ilk denemesini başarılı bulduk. Ya siz ne dersiniz?

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık