Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gökhan Türkmen, Alışmak Sevmekten Zor şarkısını yeniden yorumladı!

Gökhan Türkmen, Alışmak Sevmekten Zor şarkısını yeniden yorumladı!

Heyecanla beklenen albüm, pop müziğinin sevilen seslerinden Gökhan Türkmen’in yeniden yorumladığı ‘’Alışmak Sevmekten Zor’’ şarkısıyla açılışını gerçekleştiriyor. Edinilen bilgilere göre; sözü ve müziği Selami Şahin’e ait olan hit, 1980 yılından bugüne zamansız bir etkiyle varlığını sürdürürken Gökhan Türkmen’in muhteşem performansı şarkının günümüze uzanan bağlarını derinlemesine güçlendiriyor.

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturacak olan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen’in ardından Can Ozan, Göksel, KÖFN ve Ceylan Ertem gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.

Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulacak olan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstenirken projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.

Gökhan Türkmen’in ‘’Alışmak Sevmekten Zor’’ şarkısıyla açılışını gerçekleştiren ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, 1 Mart Cuma gününden itibaren Lider Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık