Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ferit Tunçer'den Sonunda Yıkıldı

Ferit Tunçer'den Sonunda Yıkıldı

Ferit Tunçer bu şarkının ve 14 Nisan günü yayımlayacağı “İlk ve Son” adlı şarkısının tüm gelirini depremden etkilenen öğrenciler yararına Türk Eğitim Vakfı`nın “Yarıda Kalmasın” burs fonuna aktaracak.

Şarkıcı şarkısını şu sözlerle anlatıyor: “Bile isteye yaşanması sonraya bırakılan duyguların vakti geldiğini düşündüğümüzde çok geç kalmış olabiliriz. Bir an gelir yanlış tercihlerle ve ertelemekle o hep kaçındığımız toksik bir hikâyeyi yarattığının farkına varmış ve sonucu belli bir kavganın içinde buluruz kendimizi. Bu şarkıda gerçeklerle yüzleşmeli, karanlık ve duvarları yıkan o anların hikayesini cesur ve incelikli hammond, synth ve gitar melodilerine keskin ve karanlık davul bass ritimleri ile bir araya getirdim.”

“Sonunda Yıkıldı”nın klibi Küçük Prens'in yaşadığı gezegen Asteroid B-612`de one shot tekniği ile gezegenin doğal ışığında çekilerek izleyiciye ütopik ama bir o kadar da tanıdık atmosferi ile sürpriz yaparak görsel cazibesiyle sunuyor. Prodüksiyon, visual FX ve color işleri Oatölye tarafından yapılan Ferit Tunçer`in Sonunda Yıkıldı klibi sanatçının YouTube  kanalından izlenebilir.

Spotify

 

Sanatçı hakkında:

Ferit Tunçer İstanbul doğumlu Türk rock ve metal şarkıcı, şarkı yazarı ve müzisyendir. Türk rock ve popüler müzik dinleyicileri Ferit Tunçer`i nreAson, Af, Athena, İllegal Süttozu gruplarının şarkıcı ve şarkı yazarı olarak da tanımaktadır. Geçtiğimiz yıllarda solo projelerine ağırlık vermiş olan sanatçının 5 stüdyo albümü ve 8 teklisi yayımlanmıştır. Hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık