Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ferit Tunçer ilk solo albümü: Başka Zamanlara Serbest Düşüş

Ferit Tunçer ilk solo albümü: Başka Zamanlara Serbest Düşüş

Türkçe Rock müziğinin üretken isimlerinden Ferit Tunçer için “Başka Zamanlara Serbest Düşüş” solo kariyerinin ilk, müzik kariyerinin ise yedinci stüdyo albümü oldu. Albüm, aşkın ve hayatın hallerini anlatan sözleri, şiirsel müzikal bir zenginliğe sahip farklı soundu ile dinleyiciyi zamansız duygularından yakalıyor. Unutulmayacak hisleri dinleyici ile paylaşan ve onların sesi olan 9 şarkıdan oluşan albümden 4 şarkı geçtiğimiz aylarda tekli olarak yayımlandı. Albüm çıkışıyla “Meğer Ne Kadar Çok Sevmişim” şarkısının klibi de paylaşıldı.

Prodüktörlüğünü yaptığı albümün mix ve masteringini de yapan Ferit Tunçer, yine şarkıcı kimliğinin yanında şarkı yazarı ve müzisyen kimliğini de dinleyiciye sunuyor. Albümde Korhan Aköz ve Özden Tunçer de şarkı sözü yazarı olarak yer alıyor.

Başka Zamanlara Serbest Düşüş Albüm Playlist

Spotify

Sanatçı hakkında:

Ferit Tunçer İstanbul doğumlu şarkıcı, şarkı yazarı, prodüktör ve müzisyendir. Türkçe rock - metal dinleyicileri Athena, İllegal Süttozu ve nreAson gruplarından, Türkçe Pop ve Alternatif Pop Müzik dinleyicileri ise 90’ların unutulmazlarından AF grubunun solisti olarak tanımaktadır. Geçtiğimiz yıllarda solo projelerine ağırlık vermiş olan sanatçının 6 stüdyo albümü ve 7 teklisi yayımlanmıştır.

Instagram  l  X

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık