Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erinç’ten retro tarzında yeni şarkı: Kestim Biletimi

Erinç’ten retro tarzında yeni şarkı: Kestim Biletimi

Söz ve müziği müzisyenin kendisine ait “Kestim Biletimi”, Erinç’in dokuzuncu single çalışması. Erinç bu şarkısını, alternatif müziğin yeni nesil retro unsuru olarak gördüğünü belirtirken, doksanlar ses tonlarını modern vokal melodileri ile birleştirerek kendine has bir armoni yaratma konusunda çalışmalarına devam etmiş. Özellikle yaz aylarında yolda olmayı sevenlerin dinleyeceği türden bir şarkı olduğunun altını çizen Erinç, birçok şarkısında olduğu gibi bu şarkısında da hüzne biraz hareket katma iddiasında.



Genç müzisyen; “Bu şarkıyı dinlerken geçmişinizde hayallere dalabilir ya da gelecek kurgusu içinde süzülebilirsiniz. Fütüristik keyboard melodisi dinleyeni tekrar eden bir ritimle yakalasın istedim. Yol şarkısı olmasının yanı sıra bu defa sözleriyle de yolculuğun ruhumuza kattığı anlamı vurguladığıma inandığım yeni şarkım “Kestim Biletimi”nin, uzun süre kişisel playlistinizde kalmaya da aday olmasını dileyerek; hepimize şimdiden iyi yolculuklar dilerim” şeklinde açıklamada bulunuyor.

Spotify  Apple Music

ERİNÇ SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Instagram  Spotify  YouTube  Tiktok

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık