Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Emel Coşkun'dan söz ve müziği kendisine ait ilk single çalışması: Kime Ne

Emel Coşkun'dan söz ve müziği kendisine ait ilk single çalışması: Kime Ne

Emel Coşkun  söz ve müziği kendisine ‘a ait “Kime Ne” adlı ilk single çalışmasını çıkarmanın heyecanı ile çıkıyor müzik yolculuğuna…. Çocuk yaşlarında başlayan müzik sevgisi ve bu alanda aldığı eğitimler ve çalışmalarla şekillenen müzik yolculuğunda yüzün üzerinde bestelediği, yazdığı şarkı sözlerinden sonra, ben de varım dediği “kime ne”şarkısı müzik severlere merhaba diyor. Fast Müzik yapımını üstlendiği single çalışmasını Trend müzik etiketiyle dijital platfromda  7 Temmuz 2022 de müzik severlerin beğenisine sunuyor

Pop müziğine yeni bir soluk Emel Coşkun - “Kime Ne” şarkısı’ nın klibini Enes Bilal Taşçı çekti. Kapalı stüdyo ortamında, dans koreografisinin yeraldığı eğlenceli bir klip ile yaz şarkısı aday olmaya hazırlanan “Kime Ne “ şarkısı için Emel Coşkun “Şarkı sözü yazıp beste yazmayı çok seviyorum. Yüzden fazla yaptığım şarkı var. Müzik Dünyasına adım atamak için “Kime Ne” şarkısı ile yola çıkmak istedim. Dilerim müziğimi keyifle dinlenir” dedi.

Eser Adı: Kime Ne!

Söz-Müzik : Emel Coşkun

Düzenleme : Hikmet İplikçi

Mix: Gökhan Brudo

Mastering : Muammer Tokmak

Keman Grup: New World strings

Gitar: Emrah Koçak

Ud: Semih Duran

KLİP YÖNETMENİ: ENES BİLAL TAŞÇI

Emel Coşkun-Biyoğrafi

17 Şubat 1983 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde doğdum. Müziğe olan yatkınlığım İki buçuk yaşındayken TRT kanalının sabah ilk açılırken istiklal marşının başladığı anda uyanıp saygı duruşuna geçip eşlik etmemle annem tarafından keşfedildi. 5 yaşında İngilizce ve İspanyolca şarkılar söylemeye başladım. İlk bestemi ilkokula giderken yaptım. Ortaokul ve lise yıllarında okullarımın düzenlemiş olduğu bir takım etkinliklerde ilk sahne deneyimlerimi yaşadım. 20’li yaşlarında söz ve müzik yazma konusunda kendimi daha çok geliştirdim ve albüm çalışmaları yapmaya başladım. Başkent iletişim akademisinde diksiyon, seslendirme ve spikerlik eğitimini çok değerli hocalarım Sungun Babacan, Altan Erkekli, Müge Oruçkaptan ve Sezai Aydın tarafından aldım. Bir takım reklam müziklerinde seslendirme ve alt yapı çalışmalarında bulundum. Şuanda pop, rock ve jazz türlerinde birçok esere sahibim. Yayınlanacak olan ilk eserim Kime Ne! İsimli pop türünde bir şarkıdır.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık