Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Efe Dikmen'den OnAir Sahne etiketiyle: Kaçsam

Efe Dikmen'den OnAir Sahne etiketiyle: Kaçsam

Lise yıllarından başlayıp üniversitede devam ettirdiği müzik kariyerine, mezuniyet sonrası meslek hayatının devreye girmesiyle ara vermiş bir müzisyen Efe Dikmen. Fakat “müzik müzisyeni bırakmaz, bazen şartların lehine oluşmasını bekler” dedirtircesine Efe Dikmen’in 10 yıl aradan sonra geri döndüğü müzik yaşamında yayımlanan ilk şarkısı da yine OnAir Sahne etiketiyle müzikseverlere ulaşan “Git” isimli şarkısıydı.

“Kaçsam”, Efe Dikmen’in kendi içsel yolculuğu ile başlamış ve dinleyen herkesi kapsayan bir ruh haline tercüman olmuş adeta. Müzisyen şarkının hikayesini şöyle dile getiriyor:
“Çok uzun zamandır aşırı sıkılıyorum. Bu şarkı aynı döngünün bana verdiği yorgunlukla ortaya çıktı aslında. Geçen sene metin halinde deftere karalanmış şekildeydi ve kısa zaman önce sözleri dizayn ederken birçok konuyu çağrıştırmasına dikkat etmeye çalıştım. Kimileri için aşk, kimileri için yalnızlığı temsil edebilir. Ama bendeki temsili geçmiş.”

Sözü ve bestesi Efe Dikmen’e ait olana “Kaçsam”ın aranjesi müzik dünyasının yakından tanıdığı Kaan Alptekin tarafından yapılmış.

Efe Dikmen'in "Kaçsam" isimli çalışması, YouTube'da müzikseverlerden övgü dolu yorumlar aldı.

Efe Dikmen’in yeni şarkısı “Kaçsam”ı tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz:
Spotify I Apple Music I Deezer I Fizy I YouTube Music

Efe Dikmen Sosyal Medya:

Instagram I Twitter

OnAir Sahne Sosyal Medya:
Instagram I Twitter I Facebook I Linkedin I TikTok

Efe Dikmen Hakkında:

12 Mayıs 1989’da Aydın’da doğdu.
Lise başlarında hobi arayışıyla gitar çalmaya başladı. O dönemde ilk grubu Nev-i Şahsına Münhasır’da vokalist ve ritim gitarist olarak görev aldı. Aydın’da birçok sahne aldıktan sonra üniversite sebebi ile eski grubuyla bir daha yeni bir proje yapamadı. Üniversite döneminde İzmir’de dahil olduğu gruplar da uzun soluklu olmadı.
İş hayatı sebebiyle 10 yıl kadar müziğe ara verdikten sonra 1 Aralık 2020 itibariyle NŞM ile sahnede çaldıkları “Git”i solo olarak OnAir Sahne etiketiyle yayınlandı.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık