Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Demet Sağıroğlu'ndan yeni şarkı: Resmen Haksızlık

Demet Sağıroğlu'ndan yeni şarkı: Resmen Haksızlık

Söz ve Müziği Murat Güneş, düzenlemesi Okay Barış’a ait “Resmen Haksızlık” ile ilgili Demet Sağıroğlu; “Resmen Haksızlık”ın sözü ve müziği sevgili Murat Güneş’e ait. Uzun zaman sonra ilk defa benim yazmadığım ama beni ifade eden bir şarkıyla karşılaştım. Şarkının genel yapısında hem 90’lar kokusu hem de günümüz soundu hakim. Sözler de samimi olunca ortaya içime sinen, sıcak bir Demet şarkısı çıktı. diyor.



Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde eğitim görürken, aynı üniversitenin şan bölümünde açılan sınavda birinci olunca Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'ne burslu olarak geçiş yapan daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Demet Sağıroğlu, Kayahan’ın vokalisti olarak başladığı profesyonel müzik hayatına sonraki yıllarda Türk Pop müziğine damga vuran şarkılarla devam etti.



Şarkıcılığının yanı sıra “Zeki Müren Bir Demet Yasemen” müzikali ve “Nilgün” adlı TV dizisinde rol alan sanatçı, Atilla Özdemiroğlu ile “Ağır Roman”, Erkin Aslan'la “Asansör”, Fazıl Say ile “İyi Seneler Londra”, 2009’da ise Melih Kibar ile “Adını Sen Koy” filmlerinin müziklerinde yer aldı. Demet Sağıroğlu söz müziği Murat Güneş’e ait yepyeni teklisi Resmen Haksızlık’ı 16 Şubat’ta Pasion Turca etiketiyle dinleyici ile buluşturdu.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık