Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

BTS, Yet To Come (The Most Beautiful Moment) MV'si ile geri döndü!

BTS,  Yet To Come (The Most Beautiful Moment) MV'si ile geri döndü!

K-Pop müzik grubu BTS, grup antoloji albümleri “Proof” ile başlık parçasının müzik videosunu yayınladı. Edinilen bilgilere göre; “Yet to Come”, “chipmunk soul” örnekleme stilini kullanan alternatif bir hip hop parçası.

Grup üyelerinden RM, Suga ve J-Hope, “En iyi anın henüz gelmediğine” dair umut verici bir mesajı ifade eden şarkının yazımına katıldı.

BTS 'Yet To Come' listelere 1 numaradan giriş yaptı

Allkpop'tan edinilen bilgilere göre; BTS'in küresel çıkışından yaklaşık bir saat sonra, geri dönüş başlık parçası "Yet To Come (The Most Beautiful Moment)", Melon'un "Top 100" listesinde 1 numaraya ulaştı.

Bu, herhangi bir sanatçının, herhangi bir şarkının, Melon'un 'Top 100' olarak bilinen "somut" tablosunda piyasaya sürülmesinden 24 saatten kısa bir süre sonra, listenin Ağustos 2021'de yeniden markalaşmasından bu yana ilk kez 1 numaraya ulaşması. 

Daha önce, Melon '24Hits' tablosunu ve 'Realtime 24Hits' tablosunu 'Top 100' tablosu ve 'Realtime' tablosu olarak yeniden markalaştırdı. Yeniden markalandırılan 'En İyi 100' tablosu, akış platformundaki en popüler şarkıları belirlemek için 24 saatlik bir süre içindeki toplam çalma sayısını son bir saat içindeki toplam çalma sayısı (50:50 oranı) ile birleştirir.

"Yet To Come", 'Top 100 listesinde' 1 numaradaki ilk çıkışına ek olarak, yayınlandıktan hemen sonra Melon'un 'Realtime' tablosunda 1 numaradan giriş yaptı.

BTS üyeleri, yeni albümleri “Proof” hakkındaki düşüncelerini paylaştı!

10 Haziran'da yayınlanan “Proof”, grubun geçmiş hitlerinin birçoğunun yanı sıra üç yeni şarkının yer aldığı üç CD'lik bir antoloji albümü. BTS’in yaklaşmakta olan dokuzuncu yıl dönümü kutlaması “Proof”, grubun hikayeli diskografisini, BTS üyeleri tarafından kişisel olarak seçilen ve “BTS’nin geçmişi, bugünü ve geleceği üzerine” düşüncelerini yansıtan parçalar aracılığıyla özetleyecek.

Albüm hakkında RM, “İlk kez yeni bir şarkı yayınladığımızda her zaman gergin olurum. Umarım birçok insan beğenir.” dedi ve devam etti, “‘Proof’, çıkışımızın dokuzuncu yıldönümüyle karşı karşıya olduğumuz BTS’in hikayesinin 1. Bölümünü tamamlayan özel bir albüm. Albümün odak noktası dokuz yıldır bizimle birlikte olan hayranlarımıza mesajımız olduğu için en çok sözlerimize dikkat ettik.”

Bu arada Jin, “‘Proof’ BTS’in tarihini özetleyen bir albüm olduğu için, son dokuz yıldan farklı anıları akla getirmeye devam ediyor. Ben kendim sık sık dinleyeceğim.” dedi ve ekledi "Albümde yeni şarkılar ve yayınlanmamış şarkılar olduğu için hayranlar da dinlemekten keyif alacaklar”

Suga, “BTS'nin tarihini özetleyen bir albüm olduğu için, şarkıların albümde nasıl düzenlendiğine çok dikkat ettik. Albümü ilk parçadan itibaren dinlerseniz [sırasıyla] dinlemenin ayrı bir keyfi olacaktır. Geçtiğimiz dokuz yıllık yolculuğumuzu bu yeni albüm 'Proof'ta yakalayabilmek benim için bir onur. Albümü dinleyenlerin bir kez daha bizim ayak izlerimizle birlikte yürüyeceğini umuyorum.” ifadelerini kullandı.

J-Hope heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Uzun bir aradan sonra ilk kez bir albüm çıkardığımız için heyecanlıyım ve çok mutluyum. Hayranlarımızla birlikte [albümün] tadını olabildiğince çabuk çıkarmak istiyorum. 'Proof', BTS'in ve [hayranlarımızın] ARMY'nin biyografisini özetleyen bir albüm ve daha da özel çünkü anılarımız ve birlikte geçirdiğimiz zaman burada yakalanıyor" diye devam etti. “[Albüm] BTS’in ruhunu içerdiğinden, umarım ona çokça sevgi verirsiniz.”

Jimin, "Uzun zamandır ilk yeni albümümüz olduğu için aynı anda hem mutlu hem de garip hissediyorum. Özellikle özel bir albüm çünkü geçmişteki başlık parçalarımızın yanı sıra yayınlanmamış şarkılarımızı da içeriyor. [Albüm üzerinde çalışmak] hem diğer üyelerin duygularını hem de kendi duygularımı değerlendirmeme izin verdiği ve onlar hakkında birlikte konuşabildiğimiz için bunun çok daha özel olduğunu hissettim." diye itiraf etti.

Bu arada V, “Geçtiğimiz dokuz yıldaki yolculuğumuzu yakalayan bir albüm olduğu için, içtenlikle, bizi her zaman neşelendiren ve bizim için tarih yazan hayranlar için değerli bir hediye olacağını umuyorum” dedi.

Son olarak Jungkook, "Gerçekten kalın bir kitap yazıyormuşuz ve şimdi bitiriyormuşuz gibi geliyor. Şimdiye kadar albümlerimizde her zaman yaptığımız gibi, üzerinde çalışırken her yönüne dikkat ettik” diye devam etti. “BTS’nin şimdiye kadarki hikayesini ve şu anki duygularımızı iletmek konusunda iyi iş çıkaran bir albüm." dedi.

Haber Videosu


HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık