Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Barış Çapkın’dan Son Sözüm'e akustik versiyon

Barış Çapkın’dan Son Sözüm'e akustik versiyon

Son sözüm imkânsızlık üzerine yazılmış bir şarkı. Şarkıyla ilgili olarak Barış Çapkın: “İmkansızlığı bazen kabul edip yeni imkanlara yollar açmak gerekir. Bu yollar bazen bir kişiye, bazen bir hedefe, kimi zaman da yeni imkansızlıklara çıkar.” açıklamasını yaparken Son Sözüm dinleyene farkındalıkla her seferinde yeni bir yolun açılabileceğinin muhtemelliğini anlatıyor.

Şarkıların en ham, en samimi halinin akustik versiyonundan yansıdığını belirten müzisyen sözlerine şöyle devam ediyor:

“Son sözüm’ün ilk versiyonu geçen yıl Olta Dayanışma 1. albümünde yayımlanmıştı. Sade (akustik) bir halini kaydedip tekrar yayınlamanın bana da iyi hissettireceğini düşündüm. Samimi bir kayıt ortaya çıkarmaya çalıştım. Koltukta yanınıza oturmuşum ve çalıyorum… Hatta birlikte söylüyoruz… Seveceğinizi umuyorum…”

Barış Çapkın’a göre akustik versiyonlar aynı zamanda yorumcunun hislerini ne kadar aktarabildiğini de daha net ortaya çıkarıyor.

Şarkının Kinetik Tipografi tarzındaki klibinin animasyonu Hüseyin Bakık, şarkı kapak tasarımı ise BS Tasarım tarafından yapılmış.

Çalışmalarında kendinden ve hayatından parçalar eklemeyi seven Barış Çapkın’ın yayımlanan bir önceki şarkısının klibinde eşi ve oğlu da yer almıştı. Bu son çalışması Son Sözüm (Akustik)’in özelliği ise kapağında kendi çocukluk fotoğrafının yer almış olması.

Son Sözüm Akustik’e tüm dijital platformlardan ve klibine OnAir Sahne YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.



BARIŞ ÇAPKIN Son Sözüm (Akustik) için Dijital Platformlar:
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube Music

Barış Çapkın Sosyal Medya:
Instagram I Twitter I Facebook
 

OnAir Sahne Sosyal Medya:
Instagram I Twitter I Facebook I TikTok

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık