Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Barçın'dan sevilen şarkısı Sarmaşık'a akustik yorum

Barçın'dan sevilen şarkısı Sarmaşık'a akustik yorum

Dört yıllık müzik kariyeri içerisinde “Senden Bana Kalan”, “Terk Edilmiş Gibi”“Kaybolan Yıllar” teklileriyle bilinen Barçın, en son uzun bir aradan sonra kendi bestelerinden biri olan “Sarmaşık”ı dinleyicilerle buluşturmuştu. Şimdi ise Barçın “Sarmaşık”ı akustik olarak dinleyicilerle buluşturuyor!

Zencefil Yapım etiketiyle dinleyicilerle buluşan “Sarmaşık”ın akustik versiyonunun sözü ve müziği Barçın’a, düzenlemesi-gitar eşliği Mert Tunçmakas’a, mastering çalışması Başar Yakupoğlu’na, idari prodüktörlüğü ise Erkan Uygur’a ait.

"Kırgın bir kalbin şarkısı"

Barçın, Sarmaşık’ın akustik versiyonunu şu sözlerle anlatıyor:

“Sarmaşık, kırgın bir kalbin şarkısı, sözlere dökülemeyen her hecenin yorgunluğunu yüreklere anlatan romantik bir balattı… Şarkıyı dinleyicilerle buluşturduktan sonra şarkının gördüğü ilgi ve dinleyicilerin de dikkat çektiği o duygusallık, bize daha sade bir versiyon yapma fikrini getirdi. Sarmaşık’ı Mert Tunçmakas’ın gitarıyla yeniden seslendirirken, o duygusallığı aynı şekilde yaşadım. Dilerim sizlerle bu akustik versiyonda da yine aynı duygularda buluşuruz.”

“Sarmaşık”ın akustik versiyonunu başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda bulabilirsiniz.

Web Sitesi  I  Instagram  I  YouTube  I  Spotify  I  YouTube Music  I  Apple Music

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık