Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Barçın, harika sesiyle yorumladığı Kaybolan Yıllar ile yüreklere dokunuyor

Barçın, harika sesiyle yorumladığı Kaybolan Yıllar ile yüreklere dokunuyor

Müziğin eğitiminden gelen; 2018 yapımı ilk teklisi “Senden Bana Kalan” ile dinleyicilerin beğenisini kazanan ve 2020 yazında Hüseyin Altın yorumuyla bilinen “Terk Edilmiş Gibi”yi dinleyicilerle buluşturan Barçın, 1.5 yıl aradan sonra Sezen Aksu klasiği “Kaybolan Yıllar” ile yüreklere dokunmaya geliyor!

Edinilen bilgilere göre; bağımsız olarak yayınlanan Sezen Aksu eseri teklinin akustik tınılı düzenlemesi ve mixi ise solo kariyeriyle de dikkat çeken Mert Tunçmakas imzası taşırken, masteringi ise Başar Yakupoğlu üstlendi.

Ayrıca teklinin müzik kariyeriyle bilinen Ali Özcan yönetmenliğindeki klibi, Barçın’ın YouTube kanalında yerini aldı. Klip, aynı zamanda kendi kliplerini yöneten Ali Özcan’ın kendi dışında bir sanatçıya yönettiği ilk klip olma özelliğini taşıyor.

"Benim için her zaman özel oldu"

Barçın, Kaybolan Yıllar’ı yorumlamasını şu sözlerle anlatıyor: “Sezen Aksu benim müziğe bakışımın her döneminde önemli bir idol oldu. Kendisinin her şarkısını ayrı sevsem bile, benim ve çoğu dinleyicinin görüşü olduğunu düşündüğüm Sezen Aksu ’yu Sezen Aksu yapan Kaybolan Yıllar, benim için her zaman özel oldu. Kısa bir aradan sonra müziğe dönerken dilerim bu klasik hem bana bu geri dönüşümde uğur getirir, hem de sizler hissettiğim duyguyu yorumumla yaşarsınız!”

Barçın’ın “Kaybolan Yıllar” yorumu, başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda dinleyicileri bekliyor.

Barçın hakkında daha fazla bilgi ve sosyal medyadan takip etmek için:

Website  I  Instagram  I  YouTube  I  Spotify  I  Apple Music

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık