Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Baba ve oğul aynı şarkıda! Lider Şahin ve Selami Şahin'den Rezil Rüsva

Baba ve oğul aynı şarkıda! Lider Şahin ve Selami Şahin'den Rezil Rüsva

Arabesk pop tarzında bir çalışma olarak dikkat çeken Lider Şahin’in yeni şarkısı ‘Rezil Rüsva’nın düzenlemesini Febyo Taşel üstleniyor. Edinilen bilgilere göre; projede Fatih Ahıskalı, Baki Kemancı, Caner Güneysu, Birkan Şener, Cengiz Ercümer, Bülent Ay ve Fatih Ertür gibi değerli birçok müzisyen bulunuyor.

KLİPTE AİLESİ VE YAKIN DOSTLARI İLE AYNI MASADA!

İstanbul Sarıyer’de Hünkar Suyu Kasrı’nda Bedran Güzel yönetmenliğinde çekilen klipte Lider Şahin, ailesi ve yakın dostları ile bir araya geliyor. Lider Şahin, babası Selami Şahin, kardeşleri Emirhan ve Meryem İrem Şahin başta olmak üzere yakın dostları Mehmet Turgut, Suzan Şen, Gökhan Güldağ, Nur Güldağ, Yalın Cengiz ve İpek Bağrıaçık ile kamera karşısına geçiyor.

HAYALİM GERÇEK OLDU!

Yeni şarkısı ‘Rezil Rüsva’ için bir hayalin gerçekleştirdiğini ifade eden Lider Şahin, projesi hakkında şu sözleri kaydediyor; ‘’Rezil Rüsva’nın okuma kaydını bitirdiğim gün stüdyoya babam geldi. Şarkıyı dinledi ve çok beğendi. ‘Benimle okumak ister misin?’ diye sordum. ‘Seve seve’ yanıtını verdi ve şarkının finalindeki o muhteşem imzasını attı. Febyo Taşel’in sihirli dokunuşuyla da şarkımızın kayıtlarını tamamladık. Çok mutluyum!’’

Projenin kapak görseli Erdem Aydın’a, basın görselleri ise Erdem Şirin’e ait. Kapak tasarımı Berkcan Okar imzası taşıyor. Usta yönetmen Bedran Güzel’in on iki saatte çekimini tamamladığı klibin görüntü yönetmenliğini ise Fırat Lita Sözbir gerçekleştiriyor.

Lider Şahin’in yeni şarkısı ‘Rezil Rüsva’, Lider Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Künye Bilgileri

Söz: Mehmet Lider Şahin

Müzik: Mehmet Lider Şahin

Düzenleme: Febyo Taşel

Ud: Fatih Ahıskalı

Keman: Baki Kemancı

Gitar: Caner Güneysu

Bas Gitar: Birkan Şener

Perküsyon: Cengiz Ercümer

Davul: Bülent Ay

Vokal & Vokal Koçu: Fatih Ertür

Mix: Daniel Taşel

Mastering: Emre Kıral

Stüdyo: Bomonti Müzik

Klip Künyesi

Yönetmen: Bedran Güzel

Görüntü Yönetmeni: Fırat Lita Sözbir

Sanat Yönetmeni: Melisa İnci

Sanat Asistanı: Pınar Deş

Styling: Meryem İrem Şahin

Lider Kostüm Tasarımı: Fatih Temellioğlu

Kuaför: Volkan Taşçı, Yücel Kılıç

Makyaj: Özgen Çeliköz, Ayşe Gül Şahin

Focus Puller: Mesut Gedük

Kamera Asistanı: Uğur Bedir, Muhammet Ali Kılıç

DIT: Eren Çukurova

Steadicam Operatörü: Deniz Arslan

Steadicam Asistanı: Ramazan Talha Yasim

Işık Şefi: Giray Gergin

Işık Asistanı: Deniz Arkan

Işık Ekibi: Özgür Kabil, Selim Aran, Salih Bölme, Yiğit Aksu

Set Asistanı: Ahmet Akbal, Hasan Ercan, Yılmaz Kaya, Sezgin Geçer

Rodi: Ömer Kaya, Fatih Yıldırım

Kurgu Operatörü: Burcu Şenol

Colorist: Okan Heptaş / Flod Post

Yer: Hünkar Suyu Kasrı

Proje Künyesi

Yapım: Lider Entertainment

Yapımcı: Mehmet Lider Şahin, Fikret Emirhan Şahin, Meryem İrem Şahin

Yürütücü Yapımcı & Proje Yöneticisi: Vedya Muraben

Basın & Radyo PR: İnci Razaki

Kapak Fotoğraf: Erdem Aydın

Kapak Tasarımı: Berkcan Okar

Logo Animasyon: Ahmet Bilgili

Görsel İletişim Tasarımı: Onur Yılmaz

Özel Teşekkür

Fikret Emirhan Şahin, Meryem İrem Şahin, Mehmet Turgut, Suzan Şen & Sky, İpek Bağrıaçık, Yalın Cengiz, Gökhan Güldağ, Nur Güldağ, Alihan Çarşıbaşı / Bonitos Garage, Hadi Özgürkan, Fatma Süha Beauty, Bağzıbağlı

Biyografi

Mehmet Lider Şahin, 3 Aralık 1985 günü Didem - Selami çiftinin ilk çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. İsmini, babasının yakın arkadaşı Zeki Müren koydu. Küçük yaşlardan beri müzikle içli dışlı olan Şahin, ailesinin de teşviğiyle çocukluğunda piyano ve gitar çalmaya başladı. Ortaokul yıllarında Beşiktaş ve TED kulüplerinin altyapılarında basketbol oynadı. Beşiktaş Lisesi'nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünü tamamladı.

Üniversite yıllarında müzikal faaliyetini arttıran Lider Şahin, İstanbul'da çeşitli mekanlarda sahne aldı. Üniversite mezuniyetinin ardından Semih Erdoğan'ın şefliğinde vokalist olarak çalışmaya başladı. 8 yıl boyunca Selami Şahin'in back vokali olarak yüzlerce konserde sahne aldı.

2018 yılında Ümit Çırak'tan oyunculuk dersleri aldı. Aynı sene içinde Seninle Başım Dertte Müzikali'nde başrol oyuncusu olarak Toprak Sağlam, Suna Keskin, İsmail Düvenci ve Hakan Altıner gibi birçok usta isimle aynı sahneyi paylaştı. Lider Şahin, oyunculuğu ve seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni topladı.

Uzun yıllardır kendi söz ve bestelerini yazan Lider Şahin, yıllardır biriktirdiği notaları ve duyguları 2019 itibariyle müzikseverlerle buluşturmaya başladı. Şahin'in söz ve müziği kendisine ait olan ilk teklisi 'Mesela' Lider Entertainment etiketiyle piyasaya çıktı. Şarkının düzenlemesi Okan Akı tarafından yapıldı. Başrollerini Lider Şahin ve Nilay Cafer'in paylaştığı klip ise Bedran Güzel'in yönetmenliği ve Veli Kuzlu'nun görüntü yönetmenliğinde çekildi.

2021 yılının birinci yarısında söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi ise Febyo Taşel’e ait olan ‘Oldu Mu?’ isimli teklisini yayınlayan Lider Şahin, şarkısını Bedran Güzel yönetmenliğinde kliplendirdi. Aynı yılın ikinci yarısında sözü ve müziği Lider Şahin ve İsra Gülümser’e ait olan ‘Bir Tek Sen’ Ağustos’ta müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Şarkının aranjesi Gürsel Çelik’e ait. Yönetmenliğini Behzat Uygur’un üstlendiği ‘Bir Tek Sen’in klip çekiminde, Lider Şahin’e Olga Kapitsina, Alice de Souza ve Deniz Sarı eşlik etti. Video klip, uluslararası alanda gerçekleşen 7 farklı festivalden ödül aldı.

2022 yılında sözü ve müziği kendisine ait olan dördüncü projesi ‘Rezil Rüsva’yı babası Selami Şahin’in sürpriz düeti eşliğinde müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının düzenlemesini ise Febyo Taşel üstlendi. Hünkar Suyu Kasrı’nda Bedran Güzel yönetmenliğinde çekilen klipte Lider Şahin, ailesi ve yakın dostları ile kamera karşısına geçti.

Haber Videosu


Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık