Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Alternatif sahneden Emre Musaoğlu'nun ilk teklisi: Ben Seni Bulurum

Alternatif sahneden Emre Musaoğlu'nun ilk teklisi: Ben Seni Bulurum

Emre Musaoğlu’nun yeni albümünden, yaşamını yitirmiş birisi için yazdığı ilk teklisi “Ben Seni Bulurum” tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Şarkının elektro gitarlarını Batu Akdeniz çaldı. Edinilen bilgilere göre; kaybedilen kişinin ardından yaşanılan yalnızlığı ifade etmenin en iyi yolu bu şarkıyı yapmak olduğuna inanan Musaoğlu, “şarkıların sonsuza kadar bizimle kaldığı” düşüncesine inanarak bu şarkıyı ürettiğini söylüyor.

EMRE MUSAOĞLU KİMDİR?

16 Ekim 1998’de doğdu. Müziğe hip-hop beatleri yaparak başladı. Çeşitli gruplarda davul, bas gitar ve elektro gitar çaldı. 2018’da solo projesine başladı. Sırasıyla; Kadıköy Metrosu, Kelebek Etkisi, Artık Yoksun, Ayçiçekleri Açmış Mezarında ve son olarak Orhan Veli’nin unutulmaz şiiri olan Anlatamıyorum’u yayınladı.

Sosyal Medyada Takip Etmek İçin

Instagram  I  Twitter  I  YouTube  I  Spotify  I  Apple Music

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık