Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ali Özcan’ın Alternatif Pop tınılı yeni teklisi İmkansız O yayında!

Ali Özcan’ın Alternatif Pop tınılı yeni teklisi İmkansız O yayında!

2018 yılından beri alternatif pop alanında pek çok tekli ve EP’yi dinleyicilerle buluşturmaya devam eden, öte yandan son dönemde enstrümantal ağırlıklı teklileriyle de bilinen, yaz aylarına “Sabah Olsun Hemen” teklisiyle giriş yapan Ali Özcan’dan yaz bitmeden yeni bir tekli “İmkansız O” yayında!

Hayal kurmak ne kadar güzel bir şey olsa da bazı şeyler için yeterli olmadığını, fotoğrafta bile göz göze gelmenin ne kadar zor olduğunu anlatan Alternatif Pop tınılı şarkının sözü ve müziği Özcan’a, düzenlemesi ve mix’i Mert Tunçmakas’a ait. Mastering ise Başar Yakupoğlu imzası taşıyor.

Çok yakında akustik versiyonu da yayınlanacak olan İmkansız O'nun klibi ise Ali Özcan yönetmenliğinde Çanakkale Biga’da çekildi. Özcan’a yardımcı asistanları olarak ise Nişantaşı Üniversitesi Sahne Sanatları ve Oyunculuk son sınıf öğrencisi kız kardeşi Doğa Gülce Özcan ve yeğeni Orhan Ceylan eşlik etti. Klip Ali Özcan’ın YouTube kanalında yayınlandı.

İmkansız O’yu başta Spotify olmak üzere birçok platformda dinleyebilirsiniz.

Website  I  Spotify  I  Apple Music  I  Instagram

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık