Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ali Özcan'dan İzmir Sabahı'na hüzünlü bir akustik bakış!

Ali Özcan'dan İzmir Sabahı'na hüzünlü bir akustik bakış!

Alternatif Pop alanının genç ve dinamik isimlerinden Ali Özcan, 2018 yazında dinleyicilere merhaba dediği çıkış şarkısı “İzmir Sabahı”na 2019’da bir akustik versiyon hazırlamıştı. Şimdi ise Özcan, kendisini kitlelere ulaştıran bu şarkıya yeniden hüzünlü bir akustik bakışla yeni bir akustik versiyon hazırladı!

Bağımsız olarak yayınlanan teklinin sözü ve müziği Ali Özcan’a ait olan akustik versiyonun düzenlemesi ve mixi iki versiyonda olduğu gibi Mert Tunçmakas imzası taşırken, mastering çalışması ise Başar Yakupoğlu’na ait.

Ayrıca Özcan, akustik versiyona Kınalıada’da yönettiği klibini YouTube kanalında yayınladı.

Özcan, “İzmir Sabahı”nın akustik versiyonunu şu sözlerle anlatıyor:



“Bu soğuk ve kapalı günlerde bize iyi gelen şeylerin daha fazla farkına varmalı ve bence bize iyi gelen şeyler listesi hazırlamalıyız. İlk sıraya da sıcak ve samimi bir şarkı eklemeliyiz mesela…
Çekerken pek üşüdüğüm bir klip olsa da söylerken de bir o kadar sıcaktı her şey… Dilerim dinleyiciye de bu sıcaklık yansır!”

“İzmir Sabahı”nın akustik versiyonu, başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda dinleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Ali Özcan sosyal medya

Website  I  Spotify  I  YouTube  I  Instagram

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık