Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ali Özcan'dan günümüz aşklarına eğlenceli bir bakış açısı: Sabah Olsun Hemen

Ali Özcan'dan günümüz aşklarına eğlenceli bir bakış açısı: Sabah Olsun Hemen

Müzik kariyerinde 3.5 yılı geride bırakan ve pandemi dönemiyle birlikte sevilen şarkılarının akustik versiyonlarını dinleyicilerle buluşturmaya devam eden Ali Özcan, 2.5 yıl aradan sonra bu sefer yeni bir şarkı olan yeni teklisi “Sabah Olsun Hemen” ile günümüz aşklarının heyecanını eğlenceli bir dille ele alıyor!

Bağımsız olarak yayınlanan “Sabah Olsun Hemen”in sözü ve müziği Ali Özcan, düzenlemesi ve mix'i Mert Tunçmakas imzası taşırken mastering çalışması ise Başar Yakupoğlu’na ait.

Yaz günlerine yaklaşırken başlaması muhtemel aşkların tezahürü olmaya hazırlanan hareketli şarkının klibi de önümüzdeki haftalarda çekilecek.



Ali Özcan, yeni teklisini şu sözlerle anlatıyor:

“İlk birbirini görme anından sonra geceleri birbirlerini düşünmekten uyuyamayan, uyandıklarında ise ilk iş olarak ‘Mesaj geldi mi acaba?’ diye telefonlarını kontrol eden iki gencin aşk yolculuğunu anlatıyor Sabah Olsun Hemen. Modern bir anlayış ile ele aldığımız, melodik tınısı ile samimi duyguları harekete geçiren kıpır kıpır bir şarkı oldu. Pandemi dönemini akustik kayıtlarla geçirirken yeni şarkılarımın ne zaman geleceğini bekleyen hayranlarıma da bir hediye niteliği taşıyor. Uzun zamandır zamanını bekleyen bir şarkıydı ve sonunda sizlerle buluştuğu için çok mutluyum.”



Sabah Olsun Hemen, başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda dinleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Spotify  I  Apple Music  I  Instagram

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık