Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ali Özcan'dan çekilmemiş bir filmin duygusal müziği naifliğinde enstrümantal Rêverie

Ali Özcan'dan çekilmemiş bir filmin duygusal müziği naifliğinde enstrümantal Rêverie

İzmir Sabahı ve Aşktan Haber Var gibi şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da bilinen sanatçı Ali Özcan, bu sefer Alican Özcan sanatçı ismiyle sözlü müzik kariyerinde farklı bir alana eğilerek enstrümantal bestelerini yayınlamaya başlıyor. Bu eserlerden ilki, çekilmemiş bir film müziği naifliğindeki “Rêverie” bağımsız olarak dinleyicilerle buluştu.

Özcan, aynı zamanda eseri piyanosuyla icra ederek eserin düzenlemesi ve teknik işlemlerini de üstlendi.

Özcan, Rêverie’ü şu sözlerle anlatıyor: “Piyano ile icra ettiğim klasik eserleri ve ürettiğim enstrümantal besteleri yayınlamaya karar verdiğimi önceden belirtmiştim. Geçtiğimiz aylarda Fransız besteci Erik Satie'nin Gnossienne No.1 ve Gnossienne No.2 adlı eserlerini YouTube üzerinden yayınladım. Şimdi ise bir film müziği edası ile üretip kaydettiğim ilk enstrümantal eserim "Rêverie" yayında. Bunun için çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz ki, bu benim için de yeni bir tür. Müzik yolculuğuma Pop, Alternatif janrasında başlamıştım, herhangi bir değişiklik yok. Sadece Klasik, Enstrümantal janrasında da eserler üreteceğim. Daha önceden yayınladığım şarkılarım Ali Özcan olarak dijital platformlarda bulunuyor. Fakat Klasik, Enstrümantal janrasında ürettiğim eserlerimin, Pop şarkılarım ile karışmasını istemediğimden dolayı dijital platformlarda Alican Özcan adı ile yer alacak. Gelelim Rêverie'in anlamına; Rêverie Fransızca'da hayal anlamına geliyor. "Hayal" kelimesi çok hafife alınır bir kelime değil çünkü hayatımızın her günü belki her saati belki her dakikası gerçekleşmesini çok istediğimiz hayaller kuruyoruz. Eserde ise; hayali kurarken, kurduğum hayalin gerçekleştiği “ân”da yaşadığım mutluluğu, gitmek istediğim yere gittiğimde attığım ilk adımları, "o ân ile ilk karşılaşmayı" anlatıyorum.

Umarım beğeniyle dinlersiniz.

Hayalleri kurduğumuz ânların o hayalleri gerçekleştirdiğimiz ânlara dönüşmesi ve “Rêverie"ün hayatınızdaki önemli ânlarınızda sizinle olması dileğiyle…”

Rêverie, başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda dinleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Sanatçıyı sosyal medyadan takip etmek için:

Instagram  I  Twitter

Ali Özcan hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık