Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Zorlu PSM’de Ocak ayı etkinlikleri!

Zorlu PSM’de Ocak ayı etkinlikleri!

Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz Zorlu PSM, Toy İstanbul ve Melisa Sözen ortak yapımcılığı ile Nermin Yıldırım’ın “Bavula Sığmayan” novella’sının birbiriyle bağlı ilk üç kısa öyküsünden kendi uyarladığı, başrollerini Melisa Sözen, Ülkü Duru ve Müfit Kayacan'ın paylaştığı ve yönetmenliğini Hakan Emre Ünal'ın üstlendiği “Aile Yalanları”, küçük bir aile trajedisini, üç kahramanın da perspektifinden anlatarak her birinin aynı olayı nasıl bambaşka şekillerde algılayıp yaşadığını gözler önüne serdiği hikayesi ise 4-5-24-25 Ocak’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. 

SEVGİLİ ARSIZ ÖLÜM – DİRMİT // 2 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin şehirle mücadelesini ailenin en küçük kızı Dirmit’in gözünden dinliyoruz. Sıkıştıkları tek odalı evde, şehre tutunma mücadelesinde hepsi kendilerince bir yol tutturuyor. Dirmit kız ise durmak bilmeyen merakı ve direnme gücü sayesinde karşısına çıkan zorluklarla baş etmenin türlü yollarını buluyor. Onu şehirden korumaya çalışan annesi Atiye, babası Huvat ve abileri Dirmit’in türlü yollarından huylanıyor, ona adet ve geleneklerin rehberliğinde türlü engeller koyuyorlar. Ama Dirmit durur mu, durmuyor.

ŞAKALI AKUSTİK // 3 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Aynı işi yapan ve ortak tutkulara sahip iki eski arkadaş; Kargo ve Mor ve Ötesi gruplarıyla ülkemizdeki rock müzik sahnesine yön veren Koray Candemir ve Harun Tekin... 2024’ün ilk günlerinde, 10 yıldır sürekli sold out olan özel gösterileri “Şakalı Akustik”le en hakiki halleriyle seyircilerin karşısına oturacak ve kendi şarkılarını, birbirlerinin şarkılarını ve sevdikleri diğer şarkıları çalarken yine evdeymiş gibi sohbet edecekler.

KİBRİTİN UCUNDA // 4-15-22 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 20.30

30’larının başında bir plaza çalışanı olan Kerem, başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya girişir. Kafasının içinden gelen seslere engel olmaya bıraktığı o soğuk İstanbul akşamında tüm çocukluğu kar taneleri gibi yerlere dökülür. Kerem’in hayatı o gece bir kibritin ucunda. Zorlu PSM Prodüksiyonu’nun T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla tiyatro sahnelerine kazandırdığı, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı Kayhan Berkin’in yönettiği, Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Kibritin Ucunda, sezon boyunca yüzde 100 Studio’da izleyicisiyle buluşuyor. 

AİLE YALANLARI // 4-5-24-25 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM ve Toy İstanbul ortak yapımcılığı ile Nermin Yıldırım’ın “Bavula Sığmayan” novella’sının birbiriyle bağlı ilk üç kısa öyküsünden kendi uyarladığı oyun olan, başrollerini Melisa Sözen, Ülkü Duru ve Müfit Kayacan'ın paylaştığı ve rejisörlüğünü Hakan Emre Ünal'ın üstlendiği “Aile Yalanları”, küçük bir aile trajedisini üç kahramanın da perspektifinden anlatarak, her birinin aynı olayı nasıl bambaşka şekillerde algılayıp yaşadığını gözler önüne serdiği hikayesiyle Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

OZAN MUSLUOĞLU QUINTET // 5 OCAK // touché // 21.00

Caz müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Ozan Musluoğlu, trombonda Bulut Gülen, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, trompette Barış Doğukan Yazıcı ve davulda Serkan Alagök’ten oluşan quintet ekibiyle touché’dé sahne alıyor.

AŞIK SHAKESPEARE // 6-7 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

En İyi Film dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love) Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde! Yüksek enerjisi, komedisi ve romantizmiyle dikkat çeken ve sahnelendiği tüm ülkelerde kapalı gişe oynanan Aşık Shakespeare, Serdar Biliş rejisi ve sahne üstünde 40, sahne arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik dev kadrosu ile Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu (William Shakespeare) ve Nezaket Erden’in (Viola) üstlendiği; Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı Aşık Shakespeare sıra dışı rejisi ile sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlenebilecek.

INJI PRESENTED BY YÜZDE 100 MÜZİK// 6-7 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 21.00

“Bellydancing”, “Gaslight” ve “Madeline” şarkılarıyla sosyal medyayı kasıp kavuran INJI, global listelerde hızla yükseldiği şarkılarını ve geçtiğimiz yaz çıkan EP’si "LFG"’nin de dinleyicilerle buluşacağı konserini 6 ve 7 Ocak akşamı Yüzde 100 Müzik katkılarıyla Zorlu PSM yüzde 100 Studio’da gerçekleştirecek.

KUSURSUZ DÜNYA MÜZİKALİ // 7-28 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 15.00

Yirmi senedir çocuklarla en sevilen oyunları buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu,  “Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasının 2020 yılı kazananı Elif Sude Dobra’nın kaleme aldığı ‘Acayip Teknolojik Masallar’ hikayesinden sahneye uyarlanan Kusursuz Dünya Müzikali’yle bu sene de her yaştan izleyiciyle buluşuyor. Başrolünde Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Topçu ve Yarkın Ünsal’ın yer aldığı, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde 7 ve 28 Ocak’ta izleyenleri yenilikçi dekoru ve kostümleri, müzikleri ve danslarıyla gerçek, sanal ve masal arasında bir yolculuğa çıkaran Kusursuz Dünya Müzikali sezon boyunca Zorlu PSM’de. 

CIRCIR BÖCEKLERİ, İTLER VE BİZ // 8 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Mert Öner’in yönettiği, Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın oynadığı, Sam Shepard’ın “True West” oyununa yepyeni bir bakış: Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz. İki kardeş. Kentli, eğitimli bir senarist. Ormanlara sığınan, özgür ruhlu bir hırsız. Aynı ağacın üstünde farklı mevsimlerde iki kardeşin birbirini keşfetme, birbirine dönüşme hikayesi. Kentin doğayla, sanatın ticaretle, eğitimin cehaletle, hayallerin gerçeklerle savaşı. Peki hangisi daha zor, kalmak mı gitmek mi?

KUM ZAMBAKLARI // 9 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 21.00

Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları, perdelerini son kez açıyor. “Kum Zambakları” insanlık tarihi boyunca çözülemeyen kadın erkek ilişkisini hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir yolculuğa çıkarıyor. Tutkulu bir aşkın şiirselliğinin ve ruhları dans ettiren müziklerin yan yana geldiği bu oyun modern şehir hayatının içinde sıkışmış evli bir çiftin ilişki sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor. Doğayı ve hayvanların doğal yaşamını yok eden insanlığın kendisiyle ve kadın erkek ilişkisi üzerinden birbiriyle olan çatışmasını eğlenceli bir dille tartışmaya açıyor. Seyirciler aşk ve şiddet arasında duygusal gitgeller yaşayan ve birbirini yok etmeye çalışan Duygu ve Fikret’in hayatının farklı evrelerine tanıklık ederken insanlığın doğayla olan ilişkini yeniden ve son kez gözden geçiriyor.

LESLİ KARAVİL STAND UP // 9 OCAK // touché // 21.00

2017’den beri stand up’a yepyeni bir soluk getiren Lesli Karavil, bir kadın gözüyle hayatın komedisini cesaretle bizlere sunarken, farklı bir bakış açısı getiriyor. Lesli; samimi, zeki, hızlı esprileri ve doğaçlama yeteneği ile hepimizi birbirimize yakınlaştırıyor ve bolca güldürüyor. İzlemeyi sakın kaçırmayın.

BALİNA // 10-11-21-29-30 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak geçtiğimiz seneye damgasını vuran, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını kazandıran Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla “Balina”, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

BİR TERENNÜM // 10 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 21.00

İstanbul’un farklı iki zamanında yaşanan sokağa çıkma yasağı günleri... İçinde ruhların, kalplerin durmadan yer değiştirdiği Çamlıca’da bir evin salonu... Komik ve içli bir ailenin, aynı salonda geçen, demansın bulanıklığı içinde bir zamandan bir başka zamana zıplayan, bir kaç nesillik hikayesi... Elden ele dolaşan bir avuç fındığın dem tuttuğu, hafızanın zamanı parçaladığı, her bir parçanın tekrar tekrar çağırıldığı, nihayetinde her ihtimalin mümkün olduğu buluşmalar... Ve bu buluşmalara eşlik eden bir terennüm.

ÖZGE ÖZEL STAND UP // 11 OCAK // touché // 21.00 

Karşısına çıkan tüm kavramların içini dışına çıkaran ve bundan 1 gram pişmanlık duymayan Özge Özel, tek kişilik stand-up gösterisiyle touché’de sahne alıyor.

URAZ KIVANER- QUEEN PROJECT // 11 OCAK // touché // 21.00 

Uraz Kıvaner,  Queen Project ile 11 Ocak'ta Zorlu PSM'de.

EVLİLİKTEN SAHNELER // 12 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Johan ve Marianne 10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çifttir. Her şey her an planlı, her gün olması gerektiği gibidir. Her evli çift gibi bazı sorunlar yaşar, bu sorunları karşılıklı oturup konuşup mantıklı bir şekilde çözüp hayatlarına devam ederler. Ama yavaş yavaş karşılaştıkları sorunları eski yöntemlerle çözemediklerini fark ederler, kurdukları günlük planlar da aynı mükemmellikte işlememektedir. Ne yapacaklar? Gerçeklerle yüzleşebilecekler mi? Bu yüzleşmeyi nasıl karşılayacaklar? “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?” “aile nedir?” “şefkat nedir?” “aşk nedir ne değildir?” sorularına yanıt arayan Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan  ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı “Evlilikten Sahneler” seyirciyi, bu çiftin başına gelenleri yakından izlemeye davet ediyor.

YÜZDE 100 BİR BABA INDIE SHOWCASE SATTAS VE KONUKLARI // 12 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 21.00

Yüzde 100 Bir Baba Indie Showcase: Sattas ve Konukları 12 Ocak'ta Zorlu PSM Yüzde 100 Studio Sahnesi'nde.

GEVENDE // 13 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Uzun süredir sessizliğini bozması merakla beklenen Gevende, çok özel bir 20.Yıl performansı ile 13 Ocak’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde özleştiği seyircisi ile yeniden buluşacak. Dünyanın dört bir yanındaki 20 yıllık serüveninin neredeyse her anını video kaydına alan, VHS’den 4k’ya kadar geniş bir arşive sahip olan ekip, bu görüntülerden yapılmış video kolajlar ve digital-motion grafiklerle tasarlanan muhteşem bir 20.yıl sahne şovuna hazırlanıyor.

BÜYÜK EV ABLUKADA AKUSTİK // 13 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Büyük Ev Ablukada, her şeyi kendi yoluyla başarmış bir ekip. Yol açtıkları bu yol, müzik sahnesinde yeni bir dönemi başlattı. Kendi kurallarını belirleyen ve birçok bağımsız müzisyene ilham kaynağı olan Büyük Ev Ablukada, birkaç şarkıyı paylaştığı andan itibaren müziğin kaderini değiştirdi. Artık onları tanımlamak için standart tanıtım metinleri ve klişeler kullanmak mümkün değil. Çünkü Büyük Ev Ablukada, sadece müziğin diliyle değil, kendi aralarındaki özel bir iletişim diliyle de yeni bir sayfa açtı. Bu dili anlayanlar, onların evrenine katılanlar, bu özel iletişim dili sayesinde bir araya geldi. Şimdi hep birlikte "kek gibi kararsız," "samimiyetsiz ama dürüst," ve "kuyuya düşmüş bir it gibi" olduğumuzu söylüyoruz. Ancak sadece bu evrenin içinde olanlar biliyor ki asıl olarak "biz bu değiliz, bu bizden geriye kalan, kahkaha dolu bir kalabalıkız." Büyük Ev Ablukada ile bu eşsiz deneyimi yaşamaya hazır mısınız?

SAVE AS: MUSIC PRESENTS - JENNIFER CARDINI // 13 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 21.00

Adını 90’lı yılların başında Paris’in efsanevi kulübü Pulp’la duyuran Jennifer Cardini, müzikal vizyonuyla artık global bir isim. 20 yılı aşkın DJ’lik kariyeri ve performanslarının yanı sıra, sahibi olduğu Correspondant ve Dischi Autunno plak şirketleriyle indie dance ve dark disco türlerinin gelişimine önemli katkılar sağlayan Cardini, Berghain/Panorama Bar ve Burning Man, Tomorrowland, Melt gibi festivallerin vazgeçilmez ismi. Dans pisti felsefesini, yalnızca müziğine ve yayınladığı EP’lere değil, LGBT topluluğuna ve elektronik müzik kültürünün gelişimine verdiği destekle de yansıtan Cardini, tüm dünyayı dolaşmaya ve müzik sevgisini dinleyicilere aktarmaya devam ediyor.

AMADEUS // 15 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi “Amadeus” yeni sezon temsillerine devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor. Sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonlarından birisi olan ve sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 “Kristal Elma” ve 4 “Felis” ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında “ADC 100th Annual Awards”ta “Logo” kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

KEL DİVA // 15-16-17 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Bir İngiliz burjuva ailesinin, İngiliz koltuklarla döşenmiş oturma odası. Bir İngiliz akşamı. Yıkımın ortasında, Bay ve Bayan Smith, ellerinde kalan son İngilizlik kırıntılarıyla Bay ve Bayan Martin’i evlerinde ağırlayacaklar. Peki evde en ufak bir yangın başlangıcı bile yokken İtfaiye Şefi’nin Hizmetçi Mary’nin taburesi üzerinde ne işi var? Onlar Londra dolaylarındaysa bizi delirten, who? Bu kadar yabancılaştıran, what? Diva aslında kelse bizim gerçeğimiz saat kaçta gelecek? Bu karışıklığı sürdürmek kimin işine geliyor? Bilmeye çalışmayalım. Her şeyi olduğu gibi bırakalım. (mı?) Eugène Ionesco’nun, eşsiz kaleminden çıkan soyutlama ve absürdizmin kusursuz bir şekilde harmanlandığı bu oyun; Kel Diva adıyla sezon boyunca Zorlu PSM’de.

ÜÇ EKSİ BİR // 17 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 20.30

Üç Eksi Bir 17 Ocak’ta Zorlu PSM'de.

RICHARD // 17 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Yıl 2012. Kral III. Richard'ın kemikleri Leicester'da bir otoparkta bulunur. Kemiklerin adli tıp uzmanlarınca araştırılıp, kanıtlanması uzun bir zaman alacaktır. Londra’da çoğunlukla sıra dışı sanat oyunları üreten küçük bir tiyatro ise aynı dönemde istek üzerine III. Richard oynayacaktır. Bu arada tiyatroya sığınan ve polis tarafından aranan kimliksiz kriminal bir adam vardır. Tiyatroya sığınan “Richard” önce oyundaki Richard rolünü, daha sonra da oyunun sahneye konuluşunu üstlenir. “Bozuk yapısı” gereği var olan düzene devletin ya da tiyatronun yapısına karşıdır. Bir yandan hoşgörülü ve demokrat sanatçıların desteğini alırken, diğer yandan tiyatrodaki yapıyı bozmakta, sanatın kurumsal etik ya da hiyerarşik her şeyine karşı gelerek, ortaya alışılagelmemiş bir Richard prodüksiyonu çıkarmaktadır. Drag Queen showlarından, moda defilelerinden ilham almakta, oyuncu olmayan insanları oyuna yerleştirmekte tiyatronun çatısından, insanların özel hayatlarına kadar maddi manevi her şeyi yıkmaktadır. Tiyatro bir facia ile sarsılır. Bu sırada Krallık, III. Richard’ın cenaze törenine hazırlanmaktadır.Okan Bayülgen, bu yeni yüzyılın ilk çeyreğinden bakıyor Shakespeare’in Richard’ına. Modern filozofların yaklaşımlarıyla ele alarak Richard’ın gerçekliğini, Shakespeare’in Richard’ı hikâyeleştirmesini tartışmaya açıyor. Yabancı olmayı, yalnızlaşmayı, vahşileşmeyi tartışırken hayali bir tiyatro kumpanyası Shakespeare’in III. Richard’ını tekrar oynuyor.

PINAR SABANCI İLE YAŞADIM DEMEK İÇİN NE YAPMALI? - HAYATI GÜZELLEŞTİRME YOLLARI // 18 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Muazzez İlmiye Çığ ile Büşra Sanay’ın “Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?” kitabı, Türkiye’nin deneyim markasına dönüşüyor. Hayattan ne anlamalıyız? Bize zarar veren ilişkilerden nasıl uzak dururuz? Peki, kariyerimizi nasıl doğru planlarız ya da yaşam kalitemizi nasıl yükseltebiliriz? Pınar Sabancı soruyor, Türkiye‘nin nitelikli yüzleri: Sanatçılar, psikolog ve psikiyatrlar, deneyimli iş insanları, sporcular, gazeteciler ve bilim insanları yanıt veriyor. Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? - Hayatı Güzelleştirme Yolları Zorlu PSM Turkcell Platinium Sahnesi’nde.

CİMRİ // 19 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Semaver Kumpanya, Moliere'in ünlü eseri "Cimri” oyununu, Tansu Biçer’in yorumu ve Serkan Keskin’in çok konuşulan “Harpagon” performansıyla 7 sezondur kapalı gişe sahneliyor.

EMİR YARGIN - KLAS POP // 19 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 21.00

Emir Yargın - Klas Pop 19 Ocak'ta Zorlu PSM Yüzde 100 Studio Sahnesi'nde.

YÜZDE 100 METAL SUNAR : KATATONIA // 20 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

Yüzde 100 Metal İftiharla Sunar: İsveç’in saygıdeğer ve melankolik neferi Katatonia “Sky Void of Stars Tour” kapsamında 20 Ocak 2024 Cumartesi günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde.

BABYJAZZ İLE ''YAKALA'' // 21 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 14.00

BabyConcerts BabyJazz’ı sunar: 21 Ocak’ta Zorlu PSM’de yeni BabyJazz programı “yakaLa” ‘nın prömiyerine bekleniyorsunuz. BabyJazz ile notaları “yakaLa”maya hazır mısınız? Bu yeni programda minikler her zamanki gibi cazın esaslı enstrümanları saksafon, kontrbas, gitar ve davulu yakından tanıyacak, popüler caz standartlarıyla birlikte seçili klasik eserlerin caz düzenlemelerini de dinleyecekler. Sadece müziği değil, dans performansını ve farklı sürprizleri de yakaLayacakları bu deneyimi oturmak zorunda kalmadan, özgürce hareket ederek yaşayabilecekler. Çocukların aldığı keyfin yanı sıra ebeveynler, konforlu bir ortamda, kendilerine de hitap eden bir müzikle eğlencenin merkezinde olacak. 

TOZ // 22-23 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 19.00-21.00

Betonların göğü henüz delmediği zamanlarda büyük şehrin sokaklarında, apartman önlerinde büyüyen bir kız çocuğu. Güzeller güzeli ev kadını anne ile titiz avukat babanın tek kızı: Handan. Sokakların da anne babasıyla yaşadığı evin içi gibi huzursuz olduğu zamanlardan geçerek büyüyen, kendi yolunu bulan bir genç kadın... Kafasının ve kalbinin içi seslerle dolu; çok uzaklardan gelen bir melodi, kuşlar, rayların sesi, sevinçli bir hediye paketinin hışırtısı, annesinin, babasının, babaannesinin, halasının sesi… Sonra birden fazla ‘çat’ sesi, farklı zamanlarda, farklı evlerin duvarlarında yankılanan… Karşımıza yetişkin bir kadın olarak çıkan Handan’la tanıştığımızda; o, çocukluğundan bugüne uzanan bir hikâyeye çoktan dalıp gitmiş olacak. Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin öyküsü, 1960’lardan bugüne uzanan bir anlatıya yerleşiyor. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan, çok kişiyle kesişen bu tek kişilik kadın oyunu, Hira Tekindor’un yönetiminde, Zerrin Tekindor’un performansıyla seyirciyle buluşacak.

FERİT ODMAN QUINTET // 24 OCAK // touché // 21.00

Ferit Odman Quintet, touché’de dinleyenleriyle buluşacak. Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman; Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer verecek. Odman'ın quinteti ile hard-bop dünyasının derinlerinde güzel bir yolculuğa çıkacaksınız.

1923 // 23-24-25-30-31 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 15.00-20.00

Kurtuluş Savaşı Müzesi’ne yapılan okul gezisi sırasında ortadan kaybolan dört arkadaş, kendilerini bir anda Mustafa Kemal’in Millî Mücadele’yi başlattığı Bandırma Vapuru’nda bulurlar. Bandırma’yı sarsan dalgalardan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in ilanına uzanan; genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı Millî Mücadele serüvenini müzik, dans, muhteşem sahne tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde soluk soluğa izleyeceksiniz. 100 kişilik dev kadronun bu eşsiz performansını kaçırmayın. 

FLAPPER SWING // 25 OCAK // touché // 21.00

“Cazın altın çağı” olarak bilinen 1920'lerin 1930'ların müziğini ve atmosferini günümüze taşıyan Flapper Swing, otantik sound’u ve neşeli repertuarıyla touché’de, dinleyicilerini zamanda bir yolculuğa davet ediyor. Manouche gitarlar, kontrbas, saksafon ve vokalin sahnedeki uyumlu birlikteliği ile hem görsel hem işitsel olarak unutulmaz bir geceye hazır olun.

İNCESAZ // 26 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

İncesaz Zorlu PSM’de konser gerçekleştirmeye hazırlanıyor. İzleyenlerin coşkuyla eşlik edeceği bu muhteşem konserde, “İncesaz” hem gruba ait hem de geleneksel şarkıları kendilerine has üsluplarıyla yorumlayacak. Çalışma ve konserlerini 1997’den bu yana sürdüren İncesaz’ın gerçekleştireceği bu çok özel konserde müzikseverleri unutamayacakları bir gece bekliyor.

GÖKHAN ÜNVER "ÇOK TANIDIK" // 26 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

Gökhan Ünver, "Çok Tanıdık" isimli stand-up gösterisiyle Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'ne geliyor.

FLASHBACK 90'LAR TÜRKÇE POP GECESİ // 27 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 21.00

Zaman tüneline giriyoruz, eskilere gidiyoruz, sesimiz kısılana kadar şarkılar söylüyoruz, ayaklarımız ağrıyana kadar dans ediyoruz! Neyden mi bahsediyoruz? Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi'nden! Perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız. Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi ile Yüzde 100 Studio'da buluşalım.

ŞEHİNŞAH // 27 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 18.00

Zaman tüneline giriyoruz, eskilere gidiyoruz, sesimiz kısılana kadar şarkılar söylüyoruz, ayaklarımız ağrıyana kadar dans ediyoruz! Neyden mi bahsediyoruz? Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi'nden! Perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız. Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi ile Yüzde 100 Studio'da buluşalım.

ODADAKİ SİHİRBAZ // 29 OCAK // YÜZDE 100 STUDIO // 14.00-16.00

Çocukların ve büyüklerin birlikte hayranlıkla seyredebileceği, sihir dolu bir görsel şölen. Işık oyunları, havada uçuşan sihirler, rengarenk görsel şölenlerle heyecanı hiç bitmeyen sihirli bir kutunun içinde yaşananlar! Kubilay QB Tunçer'in Sihir Şovu... Las Vegas'tan Sydney'e dünya şehirlerinde ve Türkiye'de 16 yıldır aralıksız gösteriler yapan, MERLIN ödüllü, dünyaca ünlü sihirbaz Kubilay QB Tunçer yeniden izleyicilerinin karşısında. İngiliz The Independent gazetesinin "sahnelerimizde görmeye alışık olmadığımız türden bir karizma" diye nitelendirdiği QB Tunçer'in bu gösterisi, her yaştan izleyicinin ilgisini çeken 50 dakikalık keyifli bir yolculuk. Üstelik, akıl almaz sihir oyunları seyirciyle birlikte, iç içe gerçekleşiyor.

MİRAY AKOVALIGİL STAND UP // 30 OCAK // touché // 21.00

Miray Akovalıgil, kariyer, aşk, sağlık dahil her alanda başarı kavramını sorgulatan tek kişilik stand up gösterisiyle touché’de seyircileriyle buluşuyor.

 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık