Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yazar Gülşah Elikbank'ın Aşıklar Gece Ölür romanına özel beste

Yazar Gülşah Elikbank'ın Aşıklar Gece Ölür romanına özel beste

OnAir Sahne, 3. kuruluş yıldönümünde gerçekleştirdiği Google Meet Dinleme Partisi’nin moderatörlüğünü üstlenen yazar Gülşah Elikbank ile bir dizi projeye imza atmaya hazırlanıyor.

OnAir Sahne Müzik Dinletisi, sohbet ve Gülşah Elikbank imza günü

Ocak ayında gerçekleşen, OnAir Sahne’nin 3. yıl etkinliğinde geceye katılanlara, gecenin anısı olarak armağan ettiği Gülşah Elikbank’ın imzalı “Aşıklar Gece Ölür” kitabı, başlayacak ortak projelerin ilk işaretiydi aslında…

OnAir Sahne’den Deniss ve Rising Tides grubu ile Gülşah Elikbank'ın birlikte katılım sağladıkları müzik dinletisi, sohbet ve imza günü etkinliklerinin ilki 30 Ocak'ta Kadıköy’de Moda Kitabevi’nde gerçekleşti. Organizasyonda Deniss’in Gülşah Elikbank’ın yazdığı bir şiire yaptığı besteyi de ilk kez etkinliğe katılanlar dinledi.

Projenin son ayağı Novel Soundtrack projesi

OnAir Sahne ve Gülşah Elikbank’ın bu süreçte devam edecekleri ortak projelerinin finali ise; Novel Soundtrack. Romanın kahramanı da bir rock star olan “Aşıklar Gece Ölür” kitabına yapılacak bestelerden oluşan projenin detaylarının çok yakında duyurulacağı açıklandı.

Gülşah Elikbank, müzikli edebiyat sohbetinde neden "Aşıklar Gece Ölür" romanını seçtilerini şu ifadelerle aktardı:

"Aşıklar Gece Ölür"ü Beyza çıktığında okumuş. Bir rock yıldızı hikayesini anlatıyor roman. O yüzden o romanı sevmiş ve OnAir Sahne'nin ekibinin de seveceğini düşündüğü için Dinleme Partisi'nde herkese hediye edelim dedi romanı. Çünkü Kurt Cobain hayranı bir rock yıldızı var. Çocukluk travmaları var. O nedenle müzik yapıyor aslında. Kendini iyileştirmek için müzik yapıyor. Ama bir taraftan insanlardan nefret ediyor. Bir taraftan müzik sayesinde hayatta kalıyor. Çelişkili bir karakter. Bir yandan sorguluyor, sanat insanı iyileştirebilir mi, aşk bunu yapabilir mi? Türk toplumunun en büyük problemi baba problemi. Kadın karakterin de baba problemi var."

“Aşıklar Gece Ölür” kitabı hakkında

Kiabın arka kapağında, roman hakkında aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir:

Aşk kapıyı bir kez usulca çalar, geldiğini anlamak belki zaman alır ama gidişi bir kıyamete benzer, yıkar geçer.

"Birini hayatından çıkıp gidecek kadar çok sevdiniz mi hiç? Gerçekleri görmesi için yokluğunuza ihtiyacı olduğuna inandınız mı ve benim gibi fena halde yanıldınız mı? Aşk zaten bir yanılgılar bütünü. En çok seven, en çok yanılır ve hayatta bir yanılgıdan daha çekigi hiçbir şey yoktur. Benim bunu anlamam için on dört koca yıl geçmesi gerekti. On dört yılda yaşadığım her şey, beni o gün o kpaıyı vurup çıkan kızın gözleriyle çarpıştırdı. Bir daha asla o kadar gözü kara olmadım, çünkü asla birini o kadar çok sevmedim."

Gerçek aşk, aklın kalbe teslim olmasıyla başlar. Ama ya karşınızda asla teslim olmayacak biri, üstelik sadece eski sevgiliniz değil artık bir rock yıldızı varsa...

Gülşah Elikbank'tan henüz çocukken kalpten alınan yaralara, o yaraların yol açtığı yanlış kararlara ve şefkatin değmediği hayatlara uzanan etkileyici bir roman. "Vaktinde tutulmayan her matem yüreginize geri döner" diyen Elikbank, aşkın iyileştirici gücüne ışık tutan, sarsıcı bir sevda hikayesiyle çıkıyor okurun karşısına.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık