Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlü Piyanist Dengin Ceyhan'dan özel konser

Ünlü Piyanist Dengin Ceyhan'dan özel konser

Klasik müziğin ve romantik dönemin en önemli bestecilerinden F. Chopin’in 212. Doğum yıldönümünde, ünlü piyanist Dengin Ceyhan Nocturne’ler ve Ballade’larından oluşan bir repertuar ile Moda All Saints Kilisesi’nde özel bir konser verdi.

Sanat dünyasının ve müzikseverlerin katılımı ile gerçekleşen konserde Ceyhan, konuklara duygu dolu anlar yaşattı. Dengin Ceyhan,” Sekiz yaşında piyanoya başladığımda duyduğum ilk müzik de Chopin’in bir valisiydi. Tahminen hayatta olan sürem biterken de dinleyeceğim en son müziklerden biri de ona ait olacaktır. Özetle yaşamımın her evresinde olan bir besteci. Bu konserimin yoğun ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Ayrıca Chopin’in doğum gününde ona dair böyle bir şey yapabiliyor olmak da çok büyük mutluluk benim açımdan. “ dedi.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık