Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ufuk Beydemir World Akustik konseri ile evlere konuk oluyor

Ufuk Beydemir World Akustik konseri ile evlere konuk oluyor

Yapı Kredi bomontiada World Akustik Konserleri’nde bu hafta, “Ay Tenli Kadın' şarkısıyla ünlenen ve kısa sürede sosyal medyada en çok dinlenen sanatçılar arasına giren Ufuk Beydemir ile evlere konuk oluyor.

2018 yılında çıkardığı ilk albümünün ardından farklı sesi, tarzı ve şarkılarıyla her yaştan müzik dinleyicisinin beğenisini kazanan Ufuk Beydemir, ikinci albümü Kristal Oda’da slow rock, senfonik rock ve power balad türlerine göz kırparken, son 50 yıllık rock müzik külliyatında yer almış punk, grunge, klasik rock, modern rock, alternatif rock, indie rock gibi birçok müzik türüne farklı, yenilikçi ve iddialı örnekler de sunuyor.

Sadece müzikal zenginliği ile değil, şarkı sözlerindeki derinlik ve bestelerdeki ustalıkla da ön plana çıkan Ufuk Beydemir, Yapı Kredi World sponsorluğunda 16 Mayıs Cumartesi saat 21.00’de Yapı Kredi bomontiada Instagram hesabında canlı yayında olacak.

Tarih:   16 Mayıs 2020, Cumartesi

Saat:    21:00

Adres:  IG @yapikredibomontiada

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık