Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

The Four Italian Tenors yeni yıl konseri için İstanbul'da!

The Four Italian Tenors yeni yıl konseri için İstanbul'da!

İtalyan müziğini ve pop müziği dünyada en çok takdir edilen ses aralıklarından birini kullanarak bir araya getirerek uluslararası bir üne kavuşan vokal dörtlüsü “The Four Italian Tenors”, 200 yıla yaklaşan tarihi ile dünyanın en köklü sanat kurumlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile yılbaşına özel unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor.

İlk defa Türkiye seyircisi ile buluşmaya hazırlanan “The Four Italian Tenors” & Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konseri, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü Prof. Rengim Gökmen yönetiminde gerçekleşecek.

Yeni yıla özel hazırladıkları repertuvarlarıyla, yılın ilk günlerini keyifle karşılamak isteyen herkes için unutulmazlar arasına girmeyi başaracak bu konser için bilet satışları 6 Aralık günü www.passo.com.tr üzerinden başlayacak.

Gösteri gün ve saatleri:

3 Ocak 2020 Cuma

Etkinlik: 21.00

Kapı açılış: 20.30

Bilet Fiyatları*:

1.Kategori 330 TL

2.Kategori 240 TL

3.Kategori 187 TL

4.Kategori 143 TL

5.Kategori 110 TL

6.Kategori 88 TL

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık