Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sanat Buluşturur Sergisini görmek için son günler!

Sanat Buluşturur Sergisini görmek için son günler!

G&G SANAT MERKEZİ, yeni bir karma sergiyle sanatseverleri bir araya getiriyor. Yaratıcı bilincin ortaya koyduğu eserlerin ‘Buluşturucu’ gücünü ortaya koyan kendine özgü 10 sanatçının yapıtlarıyla sanatın büyüleyici ve bütünleyici yönünü ziyaretçilerin beğenisine sunacak olan “SANAT BULUŞTURUR” isimli karma sergi, 25 Kasım’a kadar sanatseverleri bekliyor.

Eleştirmen - Ressam Ümit Gezgin’in küratörlüğünü yaptığı sergide sanatçılar Ayşe Özel, Güher Elçiçek, Nüzhet Kutluğ, Melik İskender, Neşegül Ekinci, Şehnaz Yalçın, Uğur Akbulut, Ümit Gezgin, Zeynep Öztürk, Zeynep Abacı sanatseverleri eserleriyle ‘Buluşmaya’ davet ediyor. Serginin küratörlüğünü üstlenen Ümit Gezgin; ‘Sanat Buluşturur’ sergi hakkında; “Tarih boyunca sanat hep insanları ilk önce buluşturmuş, sonra da birleştirmiştir.

Biz de bu sergimizle insanları ilk önce buluşturmak istiyoruz. Biliyoruz ki, insanlar sanat vasıtasıyla buluştukça, güzelliği paylaşacak, güzellikler de sanatın gücüyle izleyicisiyle bütünleşecektir.” dedi.

Sanatın yaratıcı güzelliğinde, birliktelik vurgusu ile kapılarını sanatseverlere açan “SANAT BULUŞTURUR” sergisi sanatın birleştirici gücüne de vurgu yapıyor. Sergisi 25 Kasım 2022 tarihine kadar G&G SANAT MERKEZİ’nde görülebilir.

Sergide yer alan sanatçılar: Ayşe Özel, Güher Elçiçek, Nüzhet Kutluğ, Melik İskender, Neşegül Ekinci, Şehnaz Yalçın, Uğur Akbulut, Ümit Gezgin, Zeynep Öztürk ve Zeynep Abacı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık