Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Rekor! Google Radyo Beşiktaş'a tam 99 ülkeden giriş yapıldığını tescil etti!

İşte Rekor! Google Radyo Beşiktaş'a tam 99 ülkeden giriş yapıldığını tescil etti!

Rekor! Tam 99 ülkeden giriş yapıldı. Google analitik raporları bu durumu tescil etti ve doğrulandı. ​​Beşiktaş Medya Grup, yine bir ilki gerçekleştirdi. Yayıncılıkta ülke sınırlarının ötesine geçerek tüm dünyaya ulaştı. Tam 99 ülkeden yüzbinlerce IP adresinden giriş yapılan besiktas.com.tr haber sitesi, globalleşme yolunda hızla ilerliyor. Yerli yabancı pek çok kişi tarafından ilgiyle takip edilen Beşiktaş Medya Grup'un yayınları, rekor üstüne rekor kırıyor.

Yayınladığımız her haber ve radyo programı, Beşiktaş Web TV, video, Türk ve yabancı müzik yayınlarımız için dünyanın her yerinden ziyaretçi giriyor. Yapılan araştırmada Google kaynaklarına göre, Beşiktaş Medya Grup haber sitesi olan besiktas.com.tr adresine Hiçbir haber sitesinde görülmemiş bir şekilde tam 99 ayrı ülkeden zİyaretçi geldiği raporlarla tescillendi.

Bir ilk... Tam 99 ülke...

Dünyadaki 99 ülke Beşiktaş Medya Grup ortak yayınlarını takip ediyor. Yapılan raporlamada görselde de görüldüğü üzere ülkelerin sıralaması sırasıyla şu şekilde:

Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Norveç, Almanya, Japonya, Hindistan, Hollanda, Azerbeycan, Birleşik Krallık, Rusya, Fransa, İran, Çin, Avusturya, Türkmenistan, Malezya, Ukrayna, Kıbrıs, Belçika, Brezilya, Tayland, Endonezya, İsviçre, İspanya, İtalya, Letonya, Suudi Arabistan, Bulgaristan, Avustralya, Kanada, Yunanistan, İsveç, Hong Kong, Tayvan, Danimarka, İrlanda, Makedonya, Meksika, Filipinler, Cezayir, İsrail, Polonya, Gürcistan, Irak, Mısır, Macaristan, Romanya, Vietnam, Yemen, Güney Kore, Portekiz, Singapur, Özbekistan, Bosna Hersek, Şili, Kırgızistan, Finlandiya, Hırvatistan, Kazakistan, Umman, Belarus, Çek, Kuveyt, Fas, Yeni Zelanda, Peru, Katar, Suriye, Nijerya, Sırbistan, Nijerya, Sırbistan, Slovakya, Ermenistan, Angora, Gana, Ürdün, Tunus, Uganda, Zambiya, Arnavutluk, Arjantin, Aruba, Bahreyn, Bolivya, Kongo – Kinşasa, Kolombiya, Estonya, Kenya, Sri Lanka, Litvanya, Karadağ, Mauritius, Paraguay, Somali, Tacikistan, St Vincent ve Grenadinler, Venezuela.

Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ Radyo Beşiktaş çalışanlarını kutladı ve Beşiktaş Radyosunun bu rekorunun kolay kolay kırılamayacağını belirtti.

>> RADYO BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN DİNLE

>> BEŞİKTAŞ WEBTV İZLE

>> İŞTE GOOGLE VERİLERİ

>> Gazeteci İsmail Baştuğ kimdir?..

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık