Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

#PSMyleKal'ın bu akşamki konuğu Kazy Lambist

#PSMyleKal'ın bu akşamki konuğu Kazy Lambist

Koronavirüs önlemleri nedeniyle pek çok etkinlik iptal edildi, ancak bulunan yeni yollarla insanlar biraraya gelmeye devam ediyor. Her zaman konserler, müzikaller, tiyatrolar ve etkinliklerle kültür ve sanatın merkezinde olan Zorlu PSM, bu kez de Instagram hesabından gerçekleştirmeye başladığı canlı konserlerle sanatseverleri evlerinde müzikle buluşturdu.

 “PSM’yle Kal” Instagram konserlerinde; çarpıcı beat’leriyle İspanya doğumlu, Arap kökenli genç DJ, besteci ve girişimci Fatima Hajji, büyüleyici müzisyen, yetenekli besteci ve kamança ustası Mark Eliyahu, organik ve dijital sesleri sentezlediği; dans ritimlerini ve hipnotik yürüyüşleri bir araya getirerek ürettiği projesiyle Erdem Tunalı, klasik müzik bestecisi, usta piyanist ve prodüktör Alexis Ffrench, multi-enstrümantalist ve prodüktör Léonard’ın projesi Camel Power Club, Ülkemizin en popüler deep-house üreticilerinden Mahmut Orhan ve Sezer Uysal ve multienstrümantalist, neo-klasik müzik bestecisi ve prodüktör Peter Sandberg müzikseverlerle buluştu.

Bu akşam  Kazy Lambist evlerinize konuk oluyor

Zorlu PSM tarafından düzenlenen #PSMyleKal canlı yayınları, bu akşam Fransız elektro pop dahisi Kazy Lambist’i ağırlıyor! Kazy Lambist’e Zorlu PSM Instagram hikayesindeki çıkartma üzerinden sorunuzu sorun ve cevabınızı 20:00’de canlı yayında alın!

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık