Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Pastel Adam resim sergisi La Visione Art Gallery'de

Pastel Adam resim sergisi La Visione Art Gallery'de

Mert Dolapçıoğlu’nun ilk kişisel sergisi “PASTEL ADAM”,  La Visione Art Gallery ‘de sanatseverlerle buluşuyor. Gizem Günaçtı’nın küratörlüğünde gerçekleşen sergi, 18 Ocak 2020’ye kadar devam edecek.

Mert Dolapçıoğlu küçük yaşta başladığı mizah dergisi serüveninden sonra 22 yaşında ilk defa eline pastel alıp çocukluğuna doğru zaman yolcuğuna çıktı. Pastel boyalar ile kurduğu iletişim ve yetişkinlerin sıkıcı dünyasını harmanlayıp tezat bir dünya oluşturdu. Bu dünyanın içinde birbirimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimiz ve sosyal hayatta oluşan duygu durumlarımız ile ilgili bir çok ögeye yer var.

Yaptığı çizimlerin sarkastik yapısı gereği ve oluşturduğu ‘’Şirin Dünya’’ ile söylemek istediğini direkt söyleyen bir yapısı var. Sonuçta her çocuk istediğini özgürce çizer ve kimseye karşı bir sorumluluk duymaz. Peki ya o çocuk büyür ve yetişkinlerin dünyasında kendini bulduktan sonra ne yapabilir. Belki evin dolaplarının içinde biyerlerde çocukluğundan kalma pastel boyaları onu bekliyordur. Kim bilir…

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık