Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nurcan Türkoğlu online resim sergisi

Nurcan Türkoğlu online resim sergisi

Nurcan Türkoğlu Resim Sergisi, 23 Mayıs-23 Haziran 2020 tarihleri arasında bahariyesanat.com Online sergilerde izleyenleri ile buluşacak. 

Nurcan Türkoğlu kimdir?

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarih bölümünden mezun oldu. 1989 Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümüne girdi. Temel sanat eğitiminde Prof. Mehmet Özer, felsefe dersinde Prof. İsmail Tunalı 'dan eğitim aldı. Prof. Ergin İnan ve Hüsamettin Koçan sanat eğitimine yön veren hocaları oldu. 1993’de PROF. Erol ETİ atölyesinden mezun oldu. 2006’da Florida’lı heyketraş-ressam Tiite Baquero'nun dünya barışı için sanat yoluyla kolektif bilinç oluşturmak üzere başlattığı WPMP (Worldwide Peace Marker Project-Dünya Barış Direkleri Projesi)’nde Nurcan Türkoğlu Türkiye temsilcisi olarak Özgürlük Parkı’na barış direğini yerleştirmiştir. Yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı İstanbul’daki atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık