Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nihat Evren Derman imzalı Galata Kulesi büyük beğeni topladı

Nihat Evren Derman imzalı Galata Kulesi büyük beğeni topladı

Müzayedede yer alan çalışmalar içinde, Nihat Evren Derman'ın imzasını taşıyan "Galata Kulesi ve Haliç'te Akşam Işıkları" adlı (70x100cm) tuval üzeri yağlıboya çalışması en çok ilgi gören ve dikkat çeken çalışmalardan biri oldu.

Çağdaş klasik sanat akımının sayılı temsilcilerinden olan  sanatçının 249 nolu lot ile satışa sunulan çalışması 39 teklif alarak, komisyon ve vergilerle birlikte 124.260 TL'ye alıcı buldu.

Nihat Evren Derman kimdir?

1981 yılında İstanbul’da doğan Ressam Nihat Evren Derman, sanat hayatına babası Ressam Hüseyin Cahit Derman ile başladı. Yüzde 100 başarı bursu ile kazandığı Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.

Atletico Madrid Müzesi ve Chicago Polis Vakfı''nın yanısıra yurtiçinde İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi (İMOGA), Beşiktaş JK Müzesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi ve Külliye'de Cumhurbaşkanlığı Koleksiyonu'nda da yer alan Derman, UNESCO’ya bağlı Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) asil üyesidir. Derman, çalışmalarını İstanbul ve Bursa’daki atölyelerinde sürdürüyor.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık