Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Natalie Haynes'den kaderleri Troya Savaşı'na bağlanan kadınların hikayeleri: Bin Gemi

Natalie Haynes'den kaderleri Troya Savaşı'na bağlanan kadınların hikayeleri: Bin Gemi

Troya Savaşı’nın mitolojisini tamamen kadınların bakış açısıyla yeniden anlattığı feminist bir başyapıt niteliğindeki romanda Haynes, kadınları, kızları ve tanrıçaları hikâyenin merkezine koyuyor. Hayatları, aşkları ve rekabetleri bu uzun ve trajik savaşla sonsuza dek değişen kadınların hikâyesini anlatan Bin Gemi, savaşın gerçek bedellerinin panoramik bir portresini de sunuyor.

Yazarın en iyi eseri olarak gösterilen Natalie Haynes imzalı Bin Gemi, Hilal Dikmen’in çevirisi ve Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı.

Çoksatan Ben, Kirke kitabının yazarı Madeline Miller’ın “Natalie Haynes, kendine özgü tutkusu, zekâsı ve feminist bakış açısıyla Troya Savaşı'nın sessiz kadınlarına ihtiyaç duyulan sesi veriyor,” yorumunu yaptığı Bin Gemi’de; gecenin yarısında bir kadın uykusundan uyanır ve sevdiği şehrin alevler içinde olduğunu görür. Grekler ve Troyalılar arasındaki on yıllık savaş artık sona ermiştir. Troya düşmüştür. Kaderleri artık Greklerin elinde olan Troyalı kadınlardan onlar adına Akhilleus’la savaşan Amazon prensesine, Odysseus’un dönüşünü bekleyen Penelopeia’dan kan davaları yüzünden her şeyi başlatan üç tanrıçaya...

Natalie Haynes’in Bin Gemi adlı romanı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık