Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Masalsı ve Büyülü bir sergi Mitoloji ziyarete açıldı!

Masalsı ve Büyülü bir sergi Mitoloji ziyarete açıldı!

6. sergisini düzenleyen topluluk, bu sergisinde farklı kültürlerde ön plana çıkmış mitolojik kahraman ve hikayelere yer veriyor. 30 farklı sanatçıyı buluşturan sergide 41 adet resim ve 5 heykel çalışması bulunuyor.

Trombon sanatçısı Egemen Yılmaz’ın solo performansı ile açılışı gerçekleştirilen sergide yer alan eserler sanat izleyicisinin büyük beğenisini topladı.

Küratörlüğünü Pınar Ülker’ in yaptığı sergi; “Mitoloji” teması aracılığıyla binlerce yıldır bu dünyada yalnız olmadığımızı, insanoğlunun doğadaki yerini ve bu yerden yola çıkarak bir arada yaşamanın nasıl da kolayca mümkün olduğunu anlatmak ve insanlık tarihine bir selam göndermek istiyor.

Mitolojinin büyülü ve masalsı dünyasının anlatıldığı sergi, 27 Mayıs 2023 Cumartesi gününe saat: 19:00’a kadar Tayyare Kültür Merkezi Sami Güner Sanat Galerisi’nde izlenebilir.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık