Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Londra ve Broadway’den sonra Türkiye’de!

Londra ve Broadway’den sonra Türkiye’de!

Tiyatro Kare tarafından Süleyman Seba Kültür Merkezi'nde 1 Aralık saat 17:00'da sahnelenecek olan "Süper İyi Günler" isimli tiyatro oyunu, Londra ve Broadway’den sonra Türkiye’de! Hem de ilk kez denenen bir teknolojiyle sanatseverlerle buluşacak.

Türkçeye Kazandıran ve Yöneten: Nedim Saban
Dekor ve ışık tasarım: Kerem Çetinel
Görsel yönetmen: Tufan Dağtekin
Kostüm tasarım: Makbule Mercan
Koreografi: Orçun Okurgan
Soundtrack: Son Feci Bisiklet / Arda Kemirgent
İkinci yönetmen: Halim Ercan
Sanat Koordinatörü: Bülent Seyran
Dramaturji: Ezgi Gülümser
Yönetmen yardımcısı: Aysuda Dalğıç
Afiş tasarım: İsmail Anıl Güzeliş
Fotoğraf: Emre Mollaoğlu
Oyuncular: Emir Özden, Ayça Erturan, Korel Cezayirli, Didem İnselel, İbrahim Can Sayan, Şebnem Şeviktürk, Onur Kırat, Uğur Can Arıkan, Cem Arslan, Sevcan Aydın, Beste Koçak

Tiyatrokare, Mark Haddon’un 15 farklı dilde, 32 ayrı ülkede yayınlanan kült romanı “Süper İyi Günler” oyununu Nedim Saban yönetmenliğinde seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. Oyun, üç boyutlu animasyonlar eşliğinde ve tamamı 80 metrekare LED ekranlardan oluşan özel dekorla oynanıyor.

Süper İyi Günler 16 yaşındaki asperger sendromu taşıyan Christopher Boone’un hikâyesi üzerine kurulu. Sosyal, iletişimsel ve algısal becerilerin gelişiminde farklılık olarak tanımlanan bu sendrom Albert Einstein, Bill Gates, Lionel Messi, Charles Darwin, Tim Burton, Wolfgang Amadeus Mozart gibi ünlülerde görülmüş. Süper İyi Günler’in metaforları anlayamayan, yalan söylemeyen kahramanı Christopher Boone da kısa süre içinde gençliğin çok sevdiği bir roman kahramanına dönüşmüş. Süper İyi Günler romanından Simon Stephens tarafından uyarlanan oyun, bugüne kadar Londra West End ve New York Broadway başta olmak üzere dünya çapında “The Curious Incident of the Dog in the Night-Time” adıyla 3 milyondan fazla seyirciyle buluştu.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık