Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

KüçükÇiftlik Park'ta arka arkaya iki harika konser!

KüçükÇiftlik Park'ta arka arkaya iki harika konser!

Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yapan, şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park 28 Ocak 2023 Cumartesi akşamı, ahenkli melodileri ve sakin enerjisiyle kış aylarına bahar mutluluğu getiren Waldeck’i ağırlayacak. Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinin kapıları, Motive’nin 29 Ocak 2023 Pazar akşamı vereceği konserle bir kez daha dünyayı kasıp kavuran rap müziğe açılıyor. İşte detaylar:

AVUSTURYALI NU JAZZ MÜZİSYENİ WALDECK, 28 OCAK’TA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK'A GELİYOR!

Swing, caz ve trip-hop’ı elektronik yaklaşımla ve kusursuz bir ahenkle birleştiren Avusturyalı sıradışı müzisyen Klaus Waldeck ile grubu 28 Ocak Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’a geliyor! Mutluluk veren, rahatlatıcı ve sakin melodileriyle çok sevilen Waldeck, kulaklarda yer eden Addicted, Memories, Make My Day, Quando Quando, Shala-Lala-La, Never Let You Go gibi şarkılarıyla öne çıkıyor. KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde URU organizasyonuyla düzenlenen Waldeck konserinin biletleri Biletix ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

RAP MÜZİĞİN ALTIN ÇOCUĞU MOTİVE, 29 OCAK’TA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

New School rapçiler arasında rüştünü ispat eden rapçi Motive, 29 Ocak Pazar akşamı KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde! Son dönemin zirveye oynayan müzisyenleri arasında yer alan Motive, son olarak 2022’de yayınladığı 22 albümü ve 10MG, CHORBA, TOTEM gibi teklilerle rap camiasında yerini giderek sağlamlaştırdı. SetArt Organizasyon ve URU işbirliğiyle kapalı alanda biletleri Biletix, Biletinial ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık