Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Konser, sergi, tiyatro Ocak 2023 etkinlikleri

Konser, sergi, tiyatro Ocak 2023 etkinlikleri

İstanbul’da Beşiktaş başta olmak üzere Ocak ayında gerçekleşecek olan birbirinden muhteşem konserleri, sergileri, oyunları sanatseverler için derledik...

İKİ TİYATRO OYUNU SAHNEDE

Beşiktaş Belediyesi iki tiyatro oyununu Ocak ayında sanatseverlerle buluşturuyor. IRMA VEP’İN ESRARI Süleyman Seba Kültür Merkezi, 4 Ocak 20:30'da. CEBİMDEKİ HİKAYELER AGAPİ MOU Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi 14 Ocak 19:30'da.

CAM ATATÜRK PORTRESİ

Rahmi M. Koç Müzesi, Şişecam’ın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andığı 10 Kasım “Paramparça” filmindeki cam Atatürk portresini ziyaretçileriyle buluşturuyor. İsviçreli çağdaş görsel sanatçısı Simon Berger’in, 4 bin 28 çekiç darbesiyle yarattığı Atatürk portresi, 31 Mart 2023’e kadar müzede sergilenecek.

TİYATRO PERA’DA OCAK AYI

John Cariani’nin yazdığı, Zeynep Özden’in çevirip yönettiği “Bir Kış Gecesi Rüyası (Neredeyse Kasabası)” 13 Ocak 2023 tarihinde Tiyatro Pera’da prömiyer yapacak. Oyun programı şöyle:

4 Ocak Çarşamba Saat 20:30 Barda Son Gece

7 Ocak Cumartesi Saat 20:30 Barda Son Gece

8 Ocak Pazar Saat 18:30 Barda Son Gece

13 Ocak Cuma Saat 20:30 Bir Kış Gecesi Rüyası (Prömiyer)

14 Ocak Cumartesi Saat 20:30 Bir Kış Gecesi Rüyası

15 Ocak Pazar Saat 18:30 Bir Kış Gecesi Rüyası

18 Ocak Çarşamba Saat 20:30 Bir Kış Gecesi Rüyası

20 Ocak Cuma Saat 20:30 Bir Kış Gecesi Rüyası

21 Ocak Cumartesi Saat 20:30 Bir Kış Gecesi Rüyası

22 Ocak Pazar Saat 18:30 Bir Kış Gecesi Rüyası

27 Ocak Cuma Saat 20:30 Babalar ve Oğullar

28 Ocak Cumartesi Saat 20:30 Babalar ve Oğullar

29 Ocak Pazar Saat 18:30 Babalar ve Oğullar

CEZA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

Ceza, 13 Ocak Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinden İstanbul'u rap müziğe doyuracak! URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri Passo’da!

ZAMANE İSTANBULLARI

Pera Müzesi, yeni sergisi Zamane İstanbulları ile bu kez megakent İstanbul’un güncel görsel anlatılarını bir araya getiriyor, günümüz İstanbul’una dair yaratıcı bir okuma denemesi sunuyor. 23 Aralık’ta açılan sergide, İstanbul’da yaşayan ve birbirinden farklı tarzlarda üreten 11 fotoğrafçı izleyiciye İstanbul’dan çarpıcı kesitler sunuyor. Sergi, 30 Nisan 2023 tarihine dek açık kalacak.

PAULA REGO SERGİSİ

Pera Müzesi, figüratif sanatı yeniden tanımlayan benzersiz bir sanatçının eserlerine ev sahipliği yapıyor. Paula Rego: Hikâyelerin Hikâyesi adlı sergi, Rego’nun resmini ilk kez, bu denli kapsamlı biçimde İstanbullu sanatseverlerle tanıştırıyor. 23 Aralık 2022 – 30 Nisan 2023 arası ziyaretçilerini ağırlayacak.

EMEL SAYIN ZORLU PSM’DE!

Türk sanat müziğinin efsanesi Emel Sayın, şarkılarıyla dinleyenleri geçmişten günümüze keyifli bir yolculuğa çıkarmak için, 31 Ocak Salı saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.

PANZERBALLET VE VIRGIL DONATI KONSERİ

Caz, funk ve metali birleştiren müzikleri ve yüksek sahne enerjileriyle tanınan, Münih beşlisi Panzerballett ve Planet X’in kurucularından davulcu Virgil Donati yüzde 100 Metal katkılarıyla 18 Ocak 2023 akşamı Zorlu PSM yüzde 100 Studio’ya geliyor.

LOKALIZE KONSER SERİSİ

Zorlu PSM’nin sevilen serisi Lokalize kapsamında, 14 Ocak akşamı Emir Yargın,  Evdeki Saat 20 Ocak akşamı, Ege Çubukçu 27 Ocak’ta, Arda Kemirgent 29 Ocak’ta konser serisinde yer alan isimler olarak açıklandı.

OTANTİK SESİYLE DEN ZE

Birden fazla ödülün sahibi, otantik sesiyle R&B ve Soul tarzlarını bir araya getiren Den Ze, 7 Ocak akşamı 19:30'da touché’de unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor.

AMADEUS

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi “Amadeus” yeni sezon temsillerine 8-21-22 Ocak tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor.

JEKYLL & HYDE

İyi ve kötü aynı bedende, birbirine karşı acımasız bir savaş halinde. Ama her şeyin bir sonu vardır. Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile 9-10 Ocak tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor.

BİFO: YENİ YIL KONSERİ

BİFO’nun geleneksel yeni yıl konseri, bu sezon dünyanın dört bir yanından sesleri kapsayan çok renkli bir programla sizlerle buluşacak. Konserde BİFO’yu, şef Carolyn Kuan yönetecek. John Williams, Alexander Arutunian, Leonard Bernstein ve Arturo Márquez’in yanı sıra geç romantik dönem yapıtlarından bir seçkinin de seslendirileceği konserin solisti Norveçli trompetçi, ses sanatçısı ve şarkı yazarı Tine Thing Helseth olacak. 12 Ocak Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde.

TEK KİŞİLİK OYUN: TOZ

Murat Mahmutyazıcıoğlu’ nun kaleminden çıkan, çok kişiyle kesişen bu tek kişilik kadın oyunu, Hira Tekindor’un yönetiminde, Zerrin Tekindor’un performansıyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. 13-22 Ocak Zorlu PSM yüzde 100 Studio’da.

TEOMAN’DAN 2023’ÜN İLK KONSERİ

Teoman, 2023’ün ilk performansı için 13 Ocak Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell sahnesinde.

FERİT ODMAN QUINTET

Türkiye’nin caz sahnesinin önemli isimlerini bir araya getiren Ferit Odman Quintet, 13 Ocak akşamı Zorlu PSM touché’de dinleyenleriyle buluşacak.

SELEN BEYTEKİN PROJECT

8 yaşında piyano eğitimine başlayan Selen Beytekin, eşsiz ekibiyle 14 Ocak’ta Zorlu PSM touché sahnesine konuk oluyor.

PETER PAN VE VAROLMAYAN ÜLKE

Akbank Çocuk Tiyatrosu ve Zorlu PSM iş birliğiyle, Peter Pan ve Varolmayan Ülke, 14-28 Ocak Turkcell Platinum Sahnesi'nde!

ALICE MÜZİKALİ

Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak 15-16-29-30 Ocak Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde temsillerine devam ediyor.

Müzikalde Serenay Sarıkaya “Alice”, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile yer alıyor.

EMİR ERSOY "SONGS MEET CUBA"

Emir Ersoy, hit olmuş ingilizce ve Türkçe pop parçaların latin versiyonlarını izleyici ile buluşturuyor. 18 Ocak''ta Zorlu PSM touché'de!

FLASHBACK 90'LAR

Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi’nde perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız. 28 Ocak akşamı Zorlu PSM  yüzde 100 Studio'da!

JAGA JAZZIST

Ritmik, melodik ve aynı zamanda hipnotize edici tarzlarıyla, sıra dışı müzisyenlerden oluşan Norveçli “progressive” caz topluluğu Jaga Jazzist, 25 Ocak Çarşamba, 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda sahne alacak.

ŞARKILARIN CUMHURİYETİ

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaya hazırlanırken, İş Sanat, 27 Ocak Cuma, 20.30’da, İş Kuleleri Salonu’nda Dilek Türkan’ın solist olarak yer alacağı “Şarkıların Cumhuriyeti” konserini ilk kez seyircisiyle buluşturacak.

ROBOT PİNOKYO 

Çocukların Robot Pinokyo'nun eğlenceli büyüme macerasına tanık olacağı oyun, 22 Ocak Pazar ve 29 Ocak Pazar günü 15.00’da İş Kuleleri Salonu’nda.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık