Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Karavan Kore Kültür Günü'nde MFECT tekrar Türkiye'de!

Karavan Kore Kültür Günü'nde MFECT tekrar Türkiye'de!

Kore kültür merkezi ve Kore Büyük Elçiliği tarafından düzenlenen, 2023 Karavan Kore Kültür Günü etkinliğinde K-pop idol grubu MFECT ile geleneksel Kore müzik grubu Soritarae sahne alacak. 

Edinilen bilgilere göre; 2023 Karavan Kore Kültür Günü etkinliği 30 Ağustos Kahramanmaraş'ta, 1 Eylül İzmir'de düzenlenecek.

Tarih : 30 Ağustos 2023
Saat : 19:00
Yer : Kahramanmaraş / EXPO Amfi tiyatrosu

Tarih : 1 Eylül 2023
Saat : 15:30
Yer : İzmir / Sabancı kültür merkezi

Girişler ücretsiz olacaktır!

MFECT TURKEY FAN sayfası da, instagramda yaptığı paylaşımda, "Lütfen gelin, Mfect ile bol bol değerli anılar biriktirelim... Sonsuz sevgi ve destekleriniz çin teşekkürler." ifadelerini kullanarak K-Pop severlere çağrıda bulundu.

MFECT hakkında

2015 yılında M.FECT ismi ile çıkış yapan K-Pop idol grubunun ilk single'ları "IMPACT" isimli şarkı. Grup ilk olarak 6 üyeden oluşuyordu (Mingun, HeeJae, Yoseb, Jong Geol, Jeil ve Zero-In) Şarkı çıktıktan sonra Zero-In Gruptan ayrıldı. M.fect 5 kişi ile yoluna devam etti. Ardından Reason, Rumble, Just You ve Designer isimli Single'lar yayınladılar. 14 Ekim 2019 tarihinde M.FECT Grup adını "XST" olarak değiştirdi ve 1 Kasım 2019 tarihinde "Fine" isimli Singlelarıyla ilk çıkışını gerçekleştirdiler. 13 Aralık 2019 tarihinde Kevin'ın gruba katıldığına dair bir video paylaştılar. Grup şu an XST adıyla 6 kişi olarak yollarına devam ediyor.

MFECT, 2018 yılında da konser için Türkiye'ye gelmişti. Kore Turizm Organizasyonu ve Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi’nin iş birliğiyle düzenlenen M-FECT K-pop konseri 26 Ekim 2018 tarihinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti. 2017 yılında da, Kore-Türkiye Diplomatik İlişkilerinin 60. Yıldönümü Etkinliğinde Ankara'da konser veren grubun, Türkiye'de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık