Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

KADRAJ sergisi Burgazada Artmosfer’de

KADRAJ sergisi Burgazada Artmosfer’de

Sanatçı Ayla Ay’ın foto art enstalasyon çalışması KADRAJ, 19 Şubat - 29 Şubat tarihleri arasında, Burgazada’nın ilk ve tek kültür sanat, etkinlik mekanı olan Artmosfer’de gerçekleşiyor olacak.

Aldığın Nefesin Hakkını Ver! mesajı ile sanatseverleri bir araya getiren Artmosfer’de gerçekleşecek KADRAJ sergisi, 10 gün boyunca saat 10:00 – 18:00 arasında gezilebilecek. Sanatçı, 16 İstanbul Bienali paralel etkinlikleri çerçevesinde Sessiz Çığlık projesini yine Burgazada’da sergilemişti.

Ayla Ay

2001 yılında, birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. Farklı ajanslarda sanat yönetmeni olarak da görev yapan sanatçı, Trianel ve çeşitli karma sergilere katıldı. Sanat festivallerinde, katılımcı ve organizasyon sorumlusu olarak yer aldı. Sanatçı, 16 İstanbul Bienali paralel etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği Sessiz Çığlık projesinin, ikinci ve üçüncü aşamaları üzerinde çalışmaya devam ederken, farklı tekniklerde dört ayrı kişisel sergi projesi için de üretmeye devam ediyor.

Artmosfer

İstanbul Prens Adaları’nın sakinliği, gizemli atmosferi ve tarihi geçmişi ile Kültür-Sanat adası seçilen Burgazada, beklenen kültür-sanat-etkinlik mekânına kavuştu. Artmosfer adını; şehrin karmaşasına kafa tutan adanın olağanüstü havası ve geçmişin kültürel mirası ile gelen gizemli duruşundan alıyor. Mekan, ada atmosferini sanatla solumaya vurgu yapıyor. Artmosfer’de, düzenli olarak sergi, workshop, konser, söyleşi, tiyatro başta olmak üzere bir çok alanda etkinlik gerçekleştiriliyor.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık