Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İstanbul Festivali başlıyor! 23 gün, 47 konser

İstanbul Festivali başlıyor! 23 gün, 47 konser

Festival Park Yenikapı’da 23 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından ilk kez düzenlenecek olan İstanbul Festivali; her gün saat 16:00’da kapılarını açacak ve konserlerden tiyatroya, çocuk atölyelerinden espor etkinliklerine, gastronomiden sanata birçok aktiviteyi bir arada sunacak. 

Açılış konserini Kenan Doğulu ile yapacak olan festival, 23 günde 1 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Pop müziğin en sevilen isimlerinden Kenan Doğulu ile 23 Temmuz akşamı İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak olan İstanbul Festivali aynı zamanda Türkiye’nin en uzun ve kapsamlı festivali olacak. Sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Doğulu, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını sahnede eşsiz bir performansla seslendirecek. Açık hava etkinliklerini özleyenler, Kenan Doğulu konseriyle özledikleri festivale kavuşacak. 

Gün boyunca Bade, Cem Pilevneli ve Duygu Soylu konserleriyle müziğin ritminin doruğa ulaştığı festivalin akşamında Kenan Doğulu konserinin ardından DJ Burak Yeter, etkileyici bir performans ile sahnedeki yerini alacak. ‘Tuesday’ şarkısıyla Türkiye’de Youtube’da en çok izlenme rekorunu elinde bulunduran ünlü DJ Burak Yeter, İstanbullulara eğlence dolu anlar yaşatacak. 

Erişilebilir bilet fiyatlarıyla 7’den 70’e herkesi kültür, sanat ve eğlencede buluşmaya davet eden festivalin günlük giriş ücretleri ise 30 TL’den başlıyor. 

23 GÜN, 47 KONSER

23 Temmuz Cumartesi gecesi Kenan Doğulu ile açılışını yapacak olan ve ardından DJ Burak Yeter performansıyla enerjisini daha da arttıracak olan konser serisi; An Epic Symphony & Hayko Cepkin, Selda Bağcan, Selami Şahin, Anıl Piyancı, Ceza, Kayahan Şarkıları Gecesinde “Fatih Erkoç, Işın Karaca, İpek Açar, Suat Suna”, Uğur Aslan, İlyas Altıntaş, Mehmet Erdem, Haluk Levent, Berkcan Güven, Motive, Fatma Turgut, Pinhani, Bedük, Hedonutopia, Mode XL, Melek Mosso, Volkan Konak, Linet, Rubato, Simge Sağın, Yaşar, MFÖ, Yıldız Tilbe, Sertab Erener, Cem Karaca & Barış Manço Şarkıları gecesinde “Emir Can İğrek, Kurtalan Ekspres, Moğolar”, Gülşen, Şimdi 90’lar Gecesinde “Burak Kut, Eda Özülkü, Erdal Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın, Yonca Evcimik”, Nükhet Duru ve Sena Şener ile devam edecek. 

GÖSTERİLER

Mini konserler, tiyatro, dans ve performans sanatları, ünlülerle buluşmalar, imza günleri ve çok daha fazlası İstanbul Festivali’nde.

ÇOCUK ATÖLYELERİ

Drama, dans, sanat atölyeleri, kukla ve çocuk tiyatroları, gösteriler, planetaryum, çocuk eğlence merkezi ve çok daha fazlası İstanbul Festivali’nde.

Çocuklar oyun alanları ile yan yana konumlanan atölyelerde, nitelikli ve sanatsal etkinliklerle hem eğlenecek, hem öğrenecekler.

E-SPOR

Oyun dünyasının en bilinen influencerları, katılımcı turnuvaları ve özel içerikler İstanbul Festivali’nde!

Rekabetin had safhada olduğu günlük maçlar ve katılımcı turnuvaları festival süresince devam edecek. Influencer bilgi yarışmaları ve söyleşileriyle İstanbul Festivali oyunculara bol eğlenceli, bol kapışmalı saatler sunuyor!

LEZZETLER

Herkesin çok sevdiği sokak lezzetleri, ünlü şeflerin özel tarifleri ve çok daha fazlası İstanbul Festivali’nde.

İstanbul’un tatları ve bilinen markaları yan yana aynı sokakta karşımıza çıkacak. İster soğuk ister sıcak servislerle gün boyu sürecek etkinliklerin mola noktaları olacak.

SANAT

Yeni medya sanatları, geleneksel sanatlar, resim, heykel, fotoğraf, yazın alanı ve çok daha fazlası İstanbul Festivali’nde.

İsmini İstanbul’dan alan festival sokakları İstanbul’un festivaline renk katacak. 23 Temmuz’a kadar yeni haberler ve yenilikler burada olacak…

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık