Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İngiliz soprano Camilla Kerslake'den Beşiktaş Medya Grup'a beğeni

İngiliz soprano Camilla Kerslake'den Beşiktaş Medya Grup'a beğeni

Sesi ve güzelliği ile herkesi büyüleyen dünyaca çapındaki İngiliz soprano Camilla Kerslake, Radyo Beşiktaş'ta şarkılarının müzikseverlerle buluştuğunu bildiren haberi beğendi.

Camilla Kerslake kimdir?

Camilla Kerslake, Gary Barlow'un plak şirketine ilk imza atan Londralı bir İngiliz klasik crossover şarkıcısıdır. İlk albümünü 23 Kasım 2009'da İngiltere'de yayımladı.

2009'un başlarında Kerslake, Gary Barlow'un kayıt yaptığı bir stüdyoyu öğrendi. Barlow sonunda dinleyene kadar demo CD'sini "altı hafta boyunca her gün" teslim etti. Anında etkilendiği için, Kerslake, Barlow'un yeni şirketi Future Records altında ilk imzası oldu.

İlk albümü Camilla Kerslake 23 Kasım 2009'da yayınlandı. Bu albümden bir şarkı, "How Can I Keep from Singing?" Adlı Hıristiyan ilahisi, 2009 Waitrose süpermarketi Noel reklamında yer aldı. Daha sonra bu şarkıyı Popstar to Operastar'ın ilk haftasında konuk sanatçı olarak, Gary Barlow da piyanoda eşlik etti.

2010 Classic Brit Ödülleri'nde Kerslake, yılın NS&I albümü için aday gösterildi ve törenden, klasik erkek grubu Blake ve Howard Goodall'ın Enchanted sesleriyle yaptığı canlı performansı, ödüllerden çıkan ilk yardım single'ı olarak seçildi. Kerslake, Manchester United ve Aston Villa arasında oynanan 2010 Futbol Ligi Kupası finalinden önce Wembley Stadyumu'nda Birleşik Krallık milli marşını söyledi. 2010'da Leeds Rhinos ve Warrington Wolves arasındaki Challenge Cup finalinde "Abide with Me" şarkısını söyledi.

Camilla ayrıca Kraliçe'nin 2010'da The Derby'ye gelişi için ulusal marşın yanı sıra kraliyet ailesi için iki yardım konseri, biri Galler Prensi ve Cornwall Düşesi için Buckingham Sarayı ve ikisi de Prens Edward için Windsor Kalesi'nde seslendirdi.

West End koşusunun ardından Kerslake, boğaz enfeksiyonu nedeniyle doktorun emriyle The O2 Arena'daki Les Misérables 25. Yıldönümü Konserinden çekilmek zorunda kaldı. Onun yerine Katie Hall seçildi. Ancak, Kasım 2012'de O2with tenor Andrea Bocelli'de kapalı gişe iki performans sergiledi.

Kerslake'in ikinci albümü Moments, 21 Mart 2011'de büyük beğeni topladı.

Haziran 2011'de Kerslake'in annesi Dr Deborah Kerslake'e meme kanseri teşhisi kondu ve Camilla, 2012 Ağustos'unda Deborah'a her şey açık olana kadar hayırsever olmayan tüm iş taahhütlerini askıya aldı. Kerslake o zamandan beri The Royal Marsden NHS Foundation Trust and Breast Cancer Campaign'in elçisi oldu.

Turlar ve canlı çalışma

Kerslake, İngiliz tenor Russell Watson, İrlandalı Katolik grup The Priests, klasik kız grubu All Angels ve vokal üçlüsü Blake ile, Simon Cowell'in crossover süper grubu Il Divo ile Noel performansları ve Andrea Bocelli ile arena şovları ile turneye çıktı.

Müzik ve ses

Kerslake bir koloratur soprano olarak tanımlanmıştır ve yüksek C'nin (B6) üzerinde B tepesine ulaşabilir. İlk albümü Camilla Kerslake'den "Stars at Night" ve "Canto Della Terra" nın canlı performanslarında görüldüğü gibi. Londra'nın West End prodüksiyonu olan Les Misérables'da Cosette rolünü üstlendi ve bu da C6'ya kadar "One Day More" sayısında şarkı söylemesini istedi.

Özgeçmişi ve özel hayatı

Kerslake, Dulwich'te Galli bir anne ve Yeni Zelanda doğumlu bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Aile kısa bir süre sonra Yeni Zelanda'ya taşındı ve sekiz yıl sonra Birleşik Krallık'a dönene kadar orada yaşadı. Esher Koleji'ne katıldıktan sonra Kerslake şarkı dersleri almaya çalıştı, ancak klasik eğitimi karşılayamadığı için çağdaş şarkı söylemeyi seçti. 

Yıllarca süren seçmelerden sonra 2008'de Kerslake, tüm kızlardan oluşan bir pop grubunda yer kazandı. Başlangıçta seçildi, ancak kısa süre sonra yirmi yaşında çok yaşlı olduğu hissine kapıldı. Daha çok denemeye motive olarak, kendi klasik şarkı derslerini finanse etmek için barlarda ve çalışan erkek kulüplerinde ve ayrıca bir ABBA tribute grubunda performans sergilemeye başladı. 

26 Haziran 2018'de İngiltere milli rugby takımının eski kaptanı Chris Robshaw ile Chelsea Old Town Hall, Londra'da evlendi. Resepsiyonu 3 gün sonra Fransa, Cote D'Azur'daki bir şato olan Le Preverger'de yapıldı.

8 Şubat 2021'de Kerslake ve Robshaw'ın ilk çocuklarını Mayıs 2021'de bekledikleri ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA TAKİP ETMEK İÇİN

Twitter  Instagram  YouTube  Facebook

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık