Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hülya Sedetmen'in Uyanış Sergisi sanatseverlerle buluşuyor

Hülya Sedetmen'in Uyanış Sergisi sanatseverlerle buluşuyor

Sanatçı Hülya Sedetmen, ‘Uyanış’ adlı kişisel sergisiyle sanat severlerle buluşuyor. 5-20 Şubat 2022 tarihleri arasında Kalamış sanat sokağındaki Galeri Binyıl’da sergilenecek olan eserler, sanatçının iki yıl boyunca ürettiği çağdaş sanat eserleri olarak sunuluyor.

Sergide tuval üzerine akrilik çalışmalarla oluşturulan 10 eser yer alacak. İlk solo sergisi öncesinde konuyla ilgili açıklamada bulunan sanatçı Hülya Sedetmen şunları söyledi: “Uyanış için hayatlarımız kesitlerden ibarettir. Her kesit pozitif veya negatif bir olayı simgeler ve o simgeler hayatlarımızın gidiş veya işleyiş tarzını değiştirirler. Ben de resimlerimde, o kesitleri renklendirdim ve sizleri anılarınıza yolculuğa sevkettim. Bugüne kadar yaptığımız ve yapmadığımız umutlarımıza, beklentilerimize ve planlarımıza daha net bir görünüm kazandırmaya çalıştım. Amaç, hayatımızdan aldığımız derslerle hedeflerimizi, planlarımızı bekletmeden gerçekleştirmektir. Bu yolda sizleri ‘Uyanış’a davet ediyorum.”

Hülya Sedetmen hakkında:

1967 yılında İstanbul’da doğan Hülya Sedetmen; Levent Kız Meslek Lisesi resim bölümü ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Serigrafi bölümünü bitirdi. Mimar Sinan Üniversitesi Resim ve Heykel Müzesi’nde Yusuf Taktak derslerine katılan Sedement, Yusuf Taktak liderliğinde kurulan Atölye Üçgen’de resim çalışmalarına devam etti. Atölye Üçgen ile çeşitli karma sergilerine katılan sanatçının, resim dersleri aldığı hocaları arasında, Yusuf Taktak, Sadık Altınok, Çiğdem Erbil ve Celalettin Tandoğdu yer aldı. Hülya Sedetmen, İstanbul’da kurduğu atölyede resim çalışmalarına devam etmektedir.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık