Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hongbao Competition kazananları belli oldu

Hongbao Competition kazananları belli oldu

Çin takvimine göre 12 Şubat’ta Boğa yılına giriliyor. Çin başta olmak üzere uzak doğunun en önemli bayramı olan “yılbaşı” diğer bir deyişle Bahar Bayramı için Türk Çin Kültür Derneği Instagram üzerinden yetenek yarışması düzenledi. 

Yarışmaya katılan Çinliler; Türkçe şarkılar, geleneksel Türk dansları, Türk enstrüman performansları ve el sanatları gibi konularda yeteneklerini sergilerken; Türkler ise, diledikleri alanlardaki Çin performanslarını videoya çekip Instagram üzerinden #hongbaocompetition hashtagi ile paylaşarak yarışmaya katılabildi.

Hongbao Competition yarışması finalistleri belli olduktan sonra, birinci, ikinci ve üçüncü beğeni sayısına göre belirlendi. En çok beğendiğini alan birinci olmaya hak kazandı. Kazananlar 20 Şubat'ta canlı yayında açıklandı.

Birincilik "Upwards To The Moon" ile İpek Kayaalp'in

Çin'in sevilen dizisi "Ashes of Love"ın "Sa Dingding - Upwards To The Moon" isimli şarkısının piyano coverı ile İpek Kayaalp, yarışmanın birincisi oldu. Ayperi Öztürk ikinci, Ece Sarıca ise üçüncülüğe ismini yazdırmayı başardı.

İpek Kayaalp'in  "Ashes of Love" - "Sa Dingding - Upwards To The Moon" piyano cover'ını dinlemek için tıklayınız.

"Ashes of Love" isimli dizinin "Sa Dingding - Upwards To The Moon" şarkısının orijinal sözlü versiyonunu aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık