Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fırat Neziroğlu'nun son portre çalışması GÖZLERİ KAPALI Maçka Sanat Galerisi'nde

Fırat Neziroğlu'nun son portre çalışması GÖZLERİ KAPALI Maçka Sanat Galerisi'nde

Mart ayı süresince devam edecek “MEMENTO MORI” sergi konsepti ile izlenebilecek bu çok özel eser ile sanatçı akışta kalmayı ve kabullenme temasını işliyor.

Edinilen bilgilere göre; bu özel sergi sanatçı Fırat Neziroğlu “Yaşadığımız her gün görünmeyen dokuma ağları ile bağlı olduğumuz anları ,hayalleri, enerjileri paylaşıyoruz. Birimizin hikayesi bir diğerine ilham, birimizin şükrü bir diğeri için kabullenişe dönüşüyor. Portre dokuduğum tüm bu süreçte anları, hikayeleri ilmek ilmek dokurken, şimdi yaşamımın aktığı noktada son portremde hepimiz için gözlerimi kapadım, hayallerimi ve duygularımı yeni aktığı noktaya taşırken artık son portremi dokumaya karar verdim. “GÖZLERİ KAPALI” hepimiz için bir kabullenişin, yeni bir sayfanın ve geleceğin başladığı noktanın sembolü olsun. Bundan sonraki dokumalarım için yepyeni temalarımla, gözlerimi kapayıp yeni duygularımı sizlerle paylaşıyor olacağım. Bu bir son değil başka yepyeni bir duygunun başlangıcı” dedi.

Sanatçının son portre dokuma eseri “GÖZLERİ KAPALI” Mart ayı boyunca Maçka Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık