Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fazıl Say’dan 100. Yıl Marşı

Fazıl Say’dan 100. Yıl Marşı

Fazıl Say, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı için bestelediği, sözleri şair Ayten Mutlu'ya ait “100. Yıl Marşı”nın sosyal medya hesaplarında paylaştı. Say, önce marşın sözlerini paylaştı. 23 Nisan akşamı, İzmir’de AASSM salonunda, saat 20.00’de, 230 kişilik dev orkestra-koro ile, “100. YIL MARŞI” ilk kez halkla buluştu. Girişin ücretsiz olduğu konsere, tüm halk davet edildi. 

Edinilen bilgilere göre; Say'ın, Twitter hesabında; “Size ilk olarak, Marş şiirimizi sunmak isterim. Şair Ayten Mutlu'nun 1984 yılında yayınlanan şiir kitabındaki umut dolu ‘Ver Elini' şiirinin ‘100 Yıl Marşı' olabileceğini birkaç ay önce düşündüm, kendisi geçen ay ‘100. Yıl' ile ilgili gerekli eklemeleri yaptı” açıklaması paylaştı.

Fazıl Say, konserin ardından aşağıdaki ifadeleri paylaştı:

"100. Yıl Marşı’na gösterdiğiniz büyük ilgiye içtenlikle teşekkür ediyorum. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. İşin aslı, biz besteciler tohumlar ekeriz. Eserlerimiz tohumlardır; Zamanla, fidan olur, çiçek olur, ağaç olur, orman olur. Zamanla.. Daha nice nice yüzyıllara"

"Dostlarım, 23 Nisan gibi özel ve anlamlı bir günde 100. Yıl Marşımızı paylaşmak benim için mutluluktur. İyi dinlemeler diliyorum, güzel enerjiler getirsin size bu müzik. Bir gün hep beraber söylemek umuduyla. İçtenlikle, sevgiyle. Fazıl"

 

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık