Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fatih Erkoç - Kerem Görsev Trio müzikseverlerle buluşuyor!

Fatih Erkoç - Kerem Görsev Trio müzikseverlerle buluşuyor!

İstanbullular, eğlencenin rakipsiz adresi KüçükÇiftlik Park’ın yüzde 100 Akustik serisiyle en sevilen yerli müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik versiyonlarıyla dinliyorlar.

Edinilen bilgilere göre; yüzde 100 Akustik serisi kapsamında 26 Haziran 2022 Pazar akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’ye Fatih Erkoç - Kerem Görsev Trio konuk olacak. Türkiye’nin en güçlü seslerinden ve en önemli müzisyenlerinden Fatih Erkoç ile ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, birlikte hayata geçirdikleri caz projesi kapsamında farklı sahnelerde müzikseverlerle buluşuyor.

Fatih Erkoç - Kerem Görsev Trio konserde; The Lady From Istanbul adlı canlı performans albümlerinde yer alan Fly Me to the Moon, What a Wonderful World, Secret Love, Moon River gibi klasiklerin yanı sıra Görsev’in kendi bestelerinin de yer aldığı geniş bir repertuarı yorumlayacaklar. İki usta müzisyene kontrbasta Volkan Hürsever, davulda ise Ferid Odman eşlik edecek.

URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen yüzde 100 Akustik konserlerinin biletleri Biletix’te!

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık