Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mayıs 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ercan Akarsu Kolombiya’nın asi kızı Shakira’yı anlattı

Ercan Akarsu Kolombiya’nın asi kızı Shakira’yı anlattı

Geçtiğimiz günlerde önsözünü Doğan Hızlan’ın yazdığı Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray üzerine yayınladığı "Türkan Şoray Masalı"ndan sonra yazar Ercan Akarsu, bu defa çocukluluğundan bu yana özenle biriktirdiği arşivini devreye soktu ve bambaşka bir denemeyle okurların karşısına çıktı. Hayal etmenin ve kalpten inanarak hayattan bir şeyler istemenin asla geri çevrilmeyeceğini bir kez daha hatırlatan bir hayatı, Kolombiya’nın asi kızı Shakira’yı anlatıyor bu kitap! Eserde, Shakira sadece büyük bir star ya da anlamlı şarkı sözlerinin yazarı olarak değil asıl başarılı bir kadın olmak isteyen ve bu amaçla çıktığı yolda hayatı sorgulayan bir insan olarak anlatılıyor. “Çıplak Ayaklı Kraliçe” bir kadının güzelliğiyle değil zekâsıyla ve hayata karşı duruşuyla nasıl iyi işlere imza atılacağını baştan sona gösteren bir başarı öyküsü aslında.

“AŞK İÇİN KARİYERİNDEN VAZGEÇER MİSİN?”

Edinilen bilgilere göre; yazar kitabın temasına güçlü bir soru bırakıyor. "Bir başkasını tamamlamak için kendinden vazgeçer misin?" 2010 yılında müzik kariyerinin zirvesini "Waka Waka" ile devam ettirirken aşık olduğu ünlü futbolcu G. Pique için kendisini arka plana alarak bir anda büyük bir sessizlik dönemine giren dünyaca ünlü yıldızın, yedi sekiz yıl kadar süren bir zaman aralığında ortadan kaybolmasının artı ve eksilerini sorgulatırken aslında kendi hayatlarımızı da gözden geçirmemize sebep oluyor.

“Türkiye için asla unutmayacağım bir şey var: Türkiye, İspanyolca konuşmadığı halde, hatta İngilizce söylemediğim zamanlarda bile, beni içine kabul edip müziğimi ilk dinleyen ülkeler arasında. Bunu her zaman kalbimde ve aklımda tutacağım. Söz veriyorum!” -Shakira

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık