Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

English Chamber Orchestra konser için İstanbul'da

English Chamber Orchestra konser için İstanbul'da

Dünyanın en köklü orkestralarından English Chamber Orchestra (İngiliz Oda Orkestrası) 13 Şubat Perşembe günü, saat 20.00’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey (CRR )Konser Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak. CRR Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur'un ilk kez 1985 yılında yönettiği orkestranın bu konserinde başkemancı Stephanie Gonley solist ve şef olarak yer alacak. Gonley, keman virtüözlüğü, orkestraya hakimiyeti ve enerjisiyle dikkate değer bir müzisyen.

Konserde,  F. Schubert (1797-1828), “5 Alman Dansı” ve “Rondo, La Majör”; W. A. Mozart (1756-1791), “Keman Konçertosu, No. 4” ve J. Haydn (1732-1809), “Merkür Senfonisi, No. 43" eserleri seslendirilecek.  İngiliz Oda Orkestrası, 400'den fazla bestecinin 1500'den fazla eserini içeren plak koleksiyonu ile dünyanın en çok kayda sahip orkestrası olarak dikkat çekiyor.

80-50-30 ve 20 TL olan konser biletleri CRR Konser Salonu gişesi ve Biletix'ten temin edilebilir.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık