Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Dünya yıldızları sağlıkçılar için söyledi

Dünya yıldızları sağlıkçılar için söyledi

Ünlü “Live Aid” konserleri bu kez Kovid19’a karşı evlere taşındı. Global Citizen ve Dünya Sağlık Örgütü iş birliğiyle Amerikalı şarkıcı Lady Gaga öncülüğünde, dünyaca ünlü sanatçılar, “Tek dünya: Hep birlikte evde” isimli konser programında buluştu.

Ulusal Kanal'dan edinilen bilgilere göre; tüm dünyadaki sağlık çalışanları için organize edilen etkinlik, internet üzerinden 8 boyunca canlı yayınlandı.

Yayında, Paul McCartney, Elton John, The Rolling Stones, Celine Dion, Jennifer Lopez, Alicia Keys, Andrea Bocelli’nin de aralarında olduğu çok sayıda isim sahne aldı. Programın sunuculuğunu aktör Matthew McConaughey yaptı. Program boyunca, Türkiye'den İngiltere'ye, İspanya'dan Çin'e farklı ülkelerde sağlık çalışanlarının alkışlandığı görüntülere de yer verildi.

Etkinlikte, Matt Damon  ve Kate Winslet (keyt vıinslıt) ile bazı oyuncular da yer yer görünerek, Kovid19 ile mücadelede bilim insanlarının tavsiyelerine uyulması yönünde mesajlar verdi.

Etkinlik boyunca yaklaşık 128 milyon dolar bağış toplandı. Bağışın, Kovid-19 hastalığıyla mücadele için kullanılacağı açıklandı.

 

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık