Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve Cumhuriyet Bayramı’na Özel Sergi Turları

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve Cumhuriyet Bayramı’na Özel Sergi Turları

Türk Müziği Konserleri’nden 100. Yıl’a özel repertuvar Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, günümüzün usta yorumcuları ve sâzendelerinin, büyük bestekârların seçme eserlerini seslendirdikleri Türk Müziği Konserleri’ne “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri” ile devam ediyor. 

Sinan Sipahi koordinatörlüğünde, Prof. Dr. Alâeddin Yavaşca’nın anısına saygıyla düzenlenen, sunuculuğunu Osman Nuri Özpekel’in yaptığı koşer serisinin bu ayki misafir solistleri Burcu Göktürk ve İbrahim Suat Erbay olacak. Konser, 29 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Pera Müzesi Oditoryumu’nda dinleyicilerle buluşacak.

Koleksiyon sergilerine özel rehberli turlar
Pera Müzesi, Cumhuriyet’in 100. Yılında, konser programının yanı sıra koleksiyon sergilerine yönelik ücretsiz turlar da sunuyor. Ziyaretçiler, Suna ve İnan Kıraç Vakfı’nın “Oryantalist Resim Koleksiyonu”, “Anadolu Ağırlık ve Ölçüleri Koleksiyonu” ile “Kütahya Çini ve Seramikleri Koleksiyonu”ndan eserlerin yer aldığı kalıcı sergileri, 12.00 – 14.30 saatleri arasında gerçekleşecek, kontenjanla sınırlı rehberli turlarda yakından tanıma fırsatı bulacak. 

Konser biletleri Biletix’ten veya konser günü Pera Müzesi resepsiyonundan alınabilir. Pera Müzesi Dostları'na P indirim uygulanır. Yerler sınırlı ve numaralıdır.

Rehberli sergi turları ücretsizdir ve dili Türkçedir. Kontenjan sınırlıdır. Tura katılmak isteyenler resepsiyon@peramuzesi.org.tr adresinden rezervasyon yaptırılabilir.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık