Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bu Toprakların Çok Sesli Yolculuğu Feriye’de

Bu Toprakların Çok Sesli Yolculuğu Feriye’de

An Vokal, Bu Toprakların Çok Sesli Yolculuğu temalı müzikli gösterisiyle 22 Şubat Cumartesi akşamı 20:30’da Ortaköy Feriye’de seyircisiyle buluşuyor. An Vokal, bu topraklarda yaşamış halkların anılarında yer tutan şarkıları Haluk Polat’ın çok sesli, özgün düzenlemelerle yorumluyor ve sahneliyor.

An Vokal, İstanbul'dan Antalya'ya, İzmir'den Sinop'a Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirdiği performanslarında seyirciyi Anadolu’dan başlayarak Balkanlara ve Orta Doğu’ya uzanan halk şarkılarıyla unutulmaz bir müzikal yolculuğa çıkarıyor.

Sevdiğimiz türkülere yeni anlamlar kazandıran ve Haluk Polat’ın düzenlemelerini kendine özgü zenginliğiyle seslendiren An Vokal; sizi anı paylaşmaya, bir olup hüznü, acıyı, sevinci ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyor.

Haluk Polat kimdir?

Haluk Polat, 1970’te Antalya’da doğdu. Çok sesli müzikle Galatasaray Lisesi yıllarında tanıştı. Müzik çalışmalarını Boğaziçi Üniversitesi’nde sürdürdü ve yönetiminde çalıştığı Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü bünyesinde Ychorus çok sesli vokal topluluğunu kurdu.

1998’de, Ychorus’la halk şarkılarının çok sesli düzenlemelerinin ve kendi bestelerinin yer aldığı, Türkiye’nin ilk çok sesli vokal topluluğu albümü olan “Renkler”i yayımladı.

Kariyeri boyunca birçok farklı projede müzik yapımcısı, danışman, eğitmen ve müzisyen olarak yer aldı. Ychorus’un yanı sıra Procne ve 4 Vokal gruplarını kurdu. Ychorus’la 2016’da, Procne’yle ise 2018’de katıldığı uluslararası koro festivallerinde folklor kategorisinde altın diploma aldı. 2019’da Ruhi Su Dostlar Korosu’nun şefliğini üstlendi.

2002’dekurduğu We Play bünyesinde, birçok sanatçıyla yeni projelere imza atıyor. Candan Erçetin’le kurucu ortağı olduğu Cep Sahne’de hem eğitim koordinatörlüğü görevini üstleniyor hem de eğitmenlik yapıyor. Sanatçı, çeşitli tarzlardaki parçaları çok sesli olarak düzenleyerek onlara yeniden hayat veriyor; Ychorus'tan gelen çok sesli müzik mirasını “AN Vokal” ile dinleyicilerle buluşturmaya ve sahnelemeye devam ediyor.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık